Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτό θα είναι το τέλος των αδελφών Σταμίρη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτό θα είναι το τέλος των αδελφών Σταμίρη

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η σειρά του Αντ1 ''Άγριες Μέλισσες'' κατάφερε να σπάσει τα μηχανάκια της τηλεθέασης

Η σειρά του Αντ1 ”Άγριες Μέλισσες” κατάφερε να σπάσει τα μηχανάκια της τηλεθέασης. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο το κοινό την αγκάλιασε και ήδη συζητείται ένας νέος κύκλος. Πολλοί αναρωτιούνται ποιο θα είναι το τέλος που θα έχουν η Ασημίνα, η Δρόσω, αλλά και η Ελένη στις Άγριες Μέλισσες. Άραγε θα έρθουν ξανά κοντά, όπως παλιά, ή οι δρόμοι τους θα χωριστούν οριστικά; Πράγματι, τα εμπόδια που συνάντησαν οι ηρωίδες ήταν πολλά και δύσκολα. Οι τρεις αδελφές αγάπησαν, πόνεσαν, ρίσκαραν, πάλεψαν μέχρι τελικής πτώσης. Πώς θα βρει το τελευταίο επεισόδιο την κάθε πρωταγωνίστρια ξεχωριστά;

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη φτάνει στην κάθαρση

Ευτυχισμένο τέλος περιμένει την Ελένη, στις Άγριες Μέλισσες, συγκριτικά με την Ασημίνα, αλλά και την Δρόσω. Μπορεί η Λενιώ να πέρασε πολλά, φτάνει όμως θριαμβευτικά στην μεγάλη της λύτρωση. Η μεγαλύτερη αδερφή Σταμίρη στάθηκε βράχος σε όλες τις δυσκολίες που πέρασε η οικογένειά της. Τα βιώματά της ήταν αυτά που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, χαρίζοντας στιγμές συγκίνησης.

Η Ελένη θα καταφέρει να κλείσει στην φυλακή τον αδίστακτο Βόσκαρη, ο οποίος θα βρει το δικό του τέλος, φυλακισμένος και μόνος. Μετά από δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια παθιασμένου έρωτα, η Λενιώ θα παντρευτεί επιτέλους με τον Λάμπρο. Ο γάμος τους θα σχολιαστεί πολύ, ενώ όλο το Διαφάνι θα γιορτάσει μαζί τους αυτό το χαρμόσυνο γεγονός.

Η Ελένη θα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και θα χτίσει από το μηδέν την οικογένεια που πάντα επιθυμούσε να έχει. Στο πλευρό της θα βρεθούν οι δύο μικρότερες αδερφές της, οι οποίες, όπως θα αναφέρουμε στη συνέχεια, θα αφήσουν πίσω τις διαφορές τους.

Άγριες Μέλισσες Λενιώ

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα από Σεβαστού, γίνεται ξανά Σταμίρη

Πολλοί τηλεθεατές έχουν σχολιάσει πως η Ασημίνα είναι, ίσως, ο πιο αδικημένος χαρακτήρας στη σειρά. Η μεσαία Σταμίρη ερωτεύτηκε με πάθος τον Νικηφόρο, ο οποίος άλλαξε πολύ. Έχασε τον εαυτό του και, μαζί με αυτόν, έχασε και την αγαπημένη του Ασημίνα. Η Ασημίνα πόνεσε πολύ, ενώ με τα λόγια της πόνεσε και τους τηλεθεατές. «Ούτε Σεβαστού, ούτε Σταμίρη. Που θα πάει, θα μάθω ποια είμαι».

Το τέλος για την Ασημίνα, στις Άγριες Μέλισσες, μπορεί να φαίνεται κακό, συγκριτικά με την Ελένη και την Δρόσω, θα είναι όμως λυτρωτικό. Θα κάνει το μεγάλο βήμα, ζητώντας διαζύγιο από το Νικηφόρο. Ο Νικηφόρος, έχοντας χάσει πια τα πάντα, δε θα καταφέρει να διεκδικήσει ούτε το παιδί. Έτσι, ο μικρός Σέργιος θα περάσει στα χέρια της Ασημίνας, αλλά και της Δρόσως, οι οποίες θα ενωθούν και θα διεκδικήσουν την επιμέλειά του.

Έτσι, η Ασημίνα θα βρει καταφύγιο στην οικογένειά της. Θα γίνει ξανά Σταμίρη, αφήνοντας πίσω το σκληρό παρελθόν της, στο σπίτι των Σεβαστών. Τα συναισθήματά της για το Νικηφόρο θα είναι ακόμη έντονα, τίποτα όμως δε θα μπορέσει να κολλήσει ξανά το γυαλί.

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω ζει το παραμύθι

Η Μαντάμ Κούλα έπεσε μέσα στις προβλέψεις της με τον πρίγκιπα και το λευκό άλογο. Ο Κωνσταντής θα είναι δίπλα στην Δρόσω, μέχρι το τέλος. Το διαζύγιο της Ασημίνας και του Νικηφόρου θα επιτρέψει στο ζευγάρι αυτό να παντρευτεί. Έτσι, η Δρόσω θα καταφέρει μαζί με την Ασημίνα, αλλά και την Ελένη, να διεκδικήσουν στο τέλος τον Μικρό Σέργιο, στις Άγριες Μέλισσες.

Δρόσω Άγριες Μέλισσες
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις