Έλλη Τρίγγου – Αρναούτογλου: Οι «Άγριες Μέλισσες», η «Ασημίνα» και τα γυρίσματα

LIFESTYLE

Έλλη Τρίγγου – Αρναούτογλου: Οι «Άγριες Μέλισσες», η «Ασημίνα» και τα γυρίσματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Έλλη Τρίγγου - Αρναούτογλου: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται σήμερα στις 23:30 στην εκπομπή «The 2Night Show» την Έλλη Τρίγγου.

11.02.2021 | 18:11

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται σήμερα στις 23:30 στην εκπομπή «The 2Night Show» την Έλλη Τρίγγου. Η ταλαντούχα ηθοποιός, από τις «Άγριες Μέλισσες», σχολιάζει με τον δικό της μοναδικό τρόπο τα γεγονότα που έχουν ταράξει τον χώρο της υποκριτικής, στηρίζει τις γυναίκες που τόλμησαν να μιλήσουν δημόσια για τα βιώματα τους και αποκαλύπτει πως η ίδια είχε φτάσει σε σημείο να βάλει «φραγή» στη θηλυκότητά της για να αποφεύγει «πειράγματα» και κινήσεις βίας και καταπίεσης.

Στη συνέχεια, αναφέρεται στην εξέλιξη του ρόλου της Ασημίνας στις «Άγριες Μέλισσες», που την απελευθέρωσε, ενώ αποκαλύπτει πώς είναι να συνεργάζεται με τον μικρό Σπύρο Ντούγια στα γυρίσματα. Τέλος, η αγαπημένη ηθοποιός περνάει μια βόλτα από τις «Σφήκες» και η συνάντηση τους είναι απολαυστική!

Έλλη Τρίγγου: Οι εμπειρίες με παραγωγές του εξωτερικού

Η Έλλη Τρίγγου μπήκε στα βαθιά στον κόσμο του κινηματογράφου, ενώ πριν από μερικά χρόνια βρέθηκε στο Βερολίνο για τις ανάγκες μιας διαδικτυακής κωμικής σειράς του ZDF. Η Έλλη Τρίγγου έχει, όπως αποδεικνύεται, τον τρόπο να μαγεύει τους δημιουργούς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Έτσι, είχε την τύχη να συμμετάσχει και στον τρίτο κύκλο της βρετανικής σειράς The Durrels. Η τηλεοπτική παραγωγή παρακολουθεί τις περιπέτειες μιας οικογένειας Βρετανών που μετακομίζουν στην Κέρκυρα, σε ένα ακόμη σίριαλ εποχής που απλά προετοίμαζε την Ασημίνα από τις «Άγριες Μέλισσες» για ερμηνείες από άλλες δεκαετίες.

Έλλη Τρίγγου: Οι διακρίσεις της Έλλης Τρίγγου στο θεατρικό σανίδι

Στο θέατρο οι περγαμηνές της Έλλης Τρίγγου είναι ακόμη πιο πλούσιες, καθώς έχει βρεθεί στον θίασο της παράστασης «Στέλλα Κοιμήσου», η οποία ανέβηκε επί τρία χρόνια και οι παραστάσεις της ήταν sold out, αλλά και στον μονόλογο «Ο Ευαγγελισμός της Κασσάνδρας», για τον οποίο κέρδισε μια υποψηφιότητα για το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη».

Την περασμένη σεζόν εμφανίστηκε στο πλευρό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στη θεατρική παράσταση «Ερωτευμένος Σαίξπηρ», υπό τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Κακλέα. Η Έλλη Τρίγγου ανέλαβε τον ρόλο που έδωσε το Όσκαρ στην Γκουίνεθ Πάλτροου για την κινηματογραφική ταινία πάνω στην οποία και βασίστηκε το έργο.

Έλλη Τρίγγου: Η σχέση της Έλλης Τρίγγου με τον Αργύρη Πανταζάρα

Η Έλλη Τρίγγου διατηρούσε σχέση επί τέσσερα χρόνια με τον επίσης ηθοποιό Αργύρη Πανταζάρα. Παρότι οι δύο ηθοποιοί κράτησαν τον δεσμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πριν από έναν χρόνο τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να χωρίζουν. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες έκαναν λόγο για έναν βελούδινο χωρισμό χωρίς εντάσεις και τσακωμούς, που οφειλόταν κατά βάση στις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της ηθοποιού την περασμένη σεζόν.

Exit mobile version