Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δήμητρα Κατσαφάδου – Αρναούτογλου: Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show»
LIFESTYLE

Δήμητρα Κατσαφάδου – Αρναούτογλου: Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show»

Δήμητρα Κατσαφάδου - Αρναούτογλου: Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «The 2Night Show» την Δήμητρα Κατσαφάδου

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «The 2Night Show» την Δήμητρα Κατσαφάδου ιδρύτρια της εταιρείας καλλυντικών «La vie en Rose». Η επιτυχημένη χημικός και βραβευμένη επιχειρηματίας αποκαλύπτει πώς ξεκίνησε να φτιάχνει κρέμες περιποίησης στην κατσαρόλα του σπιτιού της, μιλάει για το bullying που έχει υποστεί στη παιδική της ηλικία λόγω του επιθέτου του πατέρα της, αλλά και για το πείσμα της να αποδείξει πως «η μαγεία της φύσης μπορεί να συναντήσει την ψυχολογία της ύλης».

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είχε δώσει παλαιότερα συνέντευξη και είχε αναφερθεί στο πώς κατάφερε να φτάσει στην κορυφή. ”Δεν υπάρχει μεγάλο πνεύμα, χωρίς μια δόση παραλογισμού! Πιστεύω πως υπάρχει τρέλα, που εάν την αξιοποιήσουμε σωστά, μπορεί να γίνει καλλιτεχνία, δημιουργία και εάν παντρευτούν σωστά μπορούν να φτιάξουν ωραία πράγματα. Όπως οι δικές μας κρέμες! Η ιστορία μου, δεν ξεκινάει όταν παραιτήθηκα.. .αλλά όταν πήρα τρομερή μη αποδοχή από το οικογενειακό μου περιβάλλον, “μπούλινγκ” κανονικό. Οι δικοί μου μένανε στην Αγία Παρασκευή και εγώ είχα νοικιάσει ένα διαμέρισμα στο Μενίδι και κοιμόμουν κυριολεκτικά στο πάτωμα. Ξεκίνησα από το πάτωμα! Εκχύλιζα τα φυτά, έπαιρνα από την πατρίδα μου – από μια κυρία – βασιλικό πολτό, πρόπολη και μελισσοκέρι Ταυγέτου. Και κάπως έτσι, στο πάτωμα στο Μενίδι, δημιούργησα καλλυντικά, με την ιδιότητα της χημικού”.

Δήμητρα Κατσαφάδου

Δήμητρα Κατσαφάδου: Τι τράβηξε τον κόσμο

”Η Ελλάδα μας και οι ελληνικές πρώτες ύλες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από καμία κολοσσό εταιρία. Ίσα – ίσα, πολλές φορές θεωρώ πως αυτές οι εταιρίες αρκετές φορές αντιγράφουν τις ελληνικές. Χρησιμοποιούμε κρόκο Κοζάνης, χαμομήλι, καλέντουλα, μελισσοκέρι, μαστίχα Χίου, άκρως ελληνικές πρώτες ύλες, διανθισμένες με πιο luxury προτάσεις. Ο κόσμος βλέπει αποτέλεσμα και εγώ προσωπικά, πετάω αρκετά καζάνια που δεν πληρούν το 100% της ποιότητας. Εάν δεν έχουν το τέλειο αποτέλεσμα, δε συμβιβάζομαι να το βγάλω στην αγορά. Πάντα λέω την αλήθεια μου, αυτό με χαρακτηρίζει, σε βαθμό κακουργήματος! Εάν υπάρχουν δυσαρεστημένοι πελάτες, τους εξυπηρετώ προσωπικά, προσπαθώ να βρω τι είναι αυτό που τους ταιριάζει και φυσικά γίνεται αντικατάσταση των προϊόντων. Κάτι που στις μεγάλες εταιρίες δε γίνεται σαφώς! Κάθε ένας είναι ξεχωριστός!”

Δήμητρα Κατσαφάδου: Τα βραβεία που έχει κερδίσει

”Δ.Κ.: Νομίζω ο συνδυασμός. Βάζουμε για παράδειγμα, πλατίνα, ασήμι, φύλλα χρυσού, σκόνη από μαργαριτάρι, μαζί με τους θησαυρούς της γης. Όταν παντρέψεις όλα αυτά μαζί, έχεις το πιο αυθεντικό προϊόν. Αυτό ακριβώς είναι η La Vie en Rose. Αυτή είμαι εγώ!”

Δήμητρα Κατσαφάδου
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις