Τροχαίο Αχαρνών: Στοιχεία για τους δύο νεκρούς αναζητάει η αστυνομία

ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Αχαρνών: Στοιχεία για τους δύο νεκρούς αναζητάει η αστυνομία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Τροχαίο Αχαρνών: Μ΄ ένα μπρελόκ, δύο κλειδιά κι ένα πακέτο τσιγάρα αναζητά η τροχαία τα στοιχεία ταυτότητας θύματος τροχαίου δυστυχήματος στην οδό Αχαρνών  

11.02.2021 | 10:26

Με δύο κλειδιά, περασμένα σε ένα μπρελόκ κι ένα πακέτο τσιγάρα, τα μοναδικά στοιχεία που βρέθηκαν πάνω του, ζητά η Τροχαία της Αθήνας να πληροφορηθεί την ταυτότητα θύματος τροχαίου δυστυχήματος, που συνέβη στο κέντρο της Αθήνας. Ενώ προς τα παρόν η σορός του άγνωστου άνδρα, ηλικίας περίπου 45 χρόνων, μένει στα αζήτητα του νεκροτομείου, αφού κανείς δεν τον έχει αναζητήσει, η Τροχαία Αθηνών πληροφορεί ότι έχασε τη ζωή του επί του οδοστρώματος της οδού Αχαρνών στον αριθμό 94, του Δήμου Αθηναίων. Στην προσπάθειά του να διασχίσει κάθετα τον δρόμο, παρασύρθηκε από διερχόμενο ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο και λόγω των σοβαρών τραυμάτων του υπέκυψε.

Από τον Πέτρο Καρσιώτη

Η Τροχαία δίνει τα όποια στοιχεία μπόρεσε να συλλέξει στη δημοσιότητα, μήπως κάποιος γνωρίζει την ταυτότητά του και ειδοποιηθούν οι οικείοι του. «Ο ανωτέρω πεζός», αναφέρει «ηλικίας περίπου 45 ετών, με κοντά μαύρα μαλλιά και κοντά λευκά γένια, φορούσε κατά την ώρα του ατυχήματος δερμάτινο μπουφάν, γαλάζιο φούτερ, μαύρο τζιν παντελόνι και έφερε μαζί του ένα ζευγάρι κλειδιών με μπρελόκ και ένα πακέτο τσιγάρα μάρκας ¨BURTON BLUE¨. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση οικείων του ανωτέρω παθόντος, να επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, στα τηλέφωνα 210-5284209 και 210-5284059».

Τροχαίο Αχαρνών: Και δεύτερο δυστύχημα στο σκοτάδι

Όμως, οι ίδιοι αστυνομικοί της Τροχαίας Αθηνών, αναζητούν από τους πολίτες, που τυχόν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή τους και πληροφορίες για ένα άλλο τραγικό δυστύχημα που είχε ως θύμα οδηγό μοτοσικλέτας. Αυτό συνέβη την Τρίτη, επί της οδού Εθνικής αντιστάσεως (Ηλιουπόλεως), στον αριθμό 54, πενήντα μέτρα από το ύψος της συμβολής  της με την οδό Ταινάρου, πλησίον  της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού – Τ.Ε.Φ.Α.Α.), περιοχής Δήμου Δάφνης-Υμηττού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, δίκυκλη μοτοσικλέτα, χρώματος μαύρου, μάρκας HONDA , μοντέλο ASTREA , εξετράπη της πορείας της και ανετράπη επί του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος, προφανώς δεν μπορούν να εξηγήσουν πως συνέβη και ζητά πληροφορίες για την πιθανότητα να ενεπλάκη με κάποιον τρόπο κι άλλο τροχοφόρο. «Παρακαλείται», καταλήγει η Τροχαία «όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, να επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, στα τηλέφωνα 210-5284209 και 210-5284064».

Δείτε ακόμη:

Σε σκληρό lockdown από σήμερα η Αττική – Τι αλλάζει, αναλυτικός οδηγός
Αλλαγές στη βεβαίωση μετακίνησης -Τι έγγραφα πρέπει να έχουν οι εργαζόμενοι, τι ισχύει για ελεύθερους επαγγελματίες
Υποτονική η κίνηση στην Ερμού πριν από το κλείσιμο του λιανεμπορίου
Exit mobile version