Αλλαγή έδρας και ώρας για το ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλαγή έδρας και ώρας για το ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ

11.02.2021 | 16:13

Το πρώταθλημα της SuperLeague συνεχίζεται κανονικά με τις ομάδες να βάζουν τα δυνατά τους για μια καλή θέση, μιας και οι αγώνες λιγοστεύουν. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός βρίσκεται μόνος πρώτος με 57 βαθμούς ενώ παραμένει αήττητος. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Άρης ο οποίος υπό την καθοδήγηση του Άκη Μάντζιου πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Δικαίως βρίσκεται εκεί με 42 βαθμούς. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ φέτος δεν έχει παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο τη φετινή σεζόν. Κατά περιόδους παίζει ωραία μπάλα ωστόσο το σερί νικών του λείπει φέτος, κάτι πολύ σημαντικό τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο κυρίως για ψυχολογικούς. Ο δικέφαλος βρίσκεται στην τρίτη θέση με 40 βαθμούς. Οι ομάδες αυτές συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να ακολουθούν.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ωστόσο λόγω καιρού τα δεδομένα άλλαξαν. Η πρόβλεψη για τις καιρικές συνθήκες αλλά και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στους «Ζωσιμάδες» οδηγούν σε αλλαγή έδρας και ώρας της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ! Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στους «Ζωσιμάδες», αναμέτρηση που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (15/2) στις 19.30!

Η μετεωρολογική πρόβλεψη, όμως, των επόμενων ημερών που μιλούν για σφοδρή κακοκαιρία αλλά και η κατάσταση του γηπέδου των Ιωαννίνων, οδήγησαν στην απόφαση για αλλαγή έδρας και ώρας. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Περιστέρι σε νέα ώρα καθώς ορίστηκε για τις 17.15, όπως επιβεβαιώνουν και οι επιτελείς του Δικεφάλου. Υπενθυμίζεται πως υπάρχει και προγραμματισμένο το παιχνίδι σήμερα με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.

Exit mobile version