Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler επόμενα επεισόδια: Ώρα μηδέν για τις αδερφές Σταμίρη και Βόσκαρη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler επόμενα επεισόδια: Ώρα μηδέν για τις αδερφές Σταμίρη και Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες spoiler επόμενα επεισόδια: Τα επεισόδια που θα δούμε αυτή τη βδομάδα θα συγκλονίσουν

Οι Άγριες Μέλισσες παραμένουν μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση και χαρίζουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στον ΑΝΤ1 που προβάλλει τα επεισόδια από τη Δευτέρα ως και την Πέμπτη κάθε εβδομάδα. Τα επεισόδια που θα δούμε αυτή τη βδομάδα θα συγκλονίσουν. Ο Δούκας θέλει διαζύγιο, αλλά η Μυρσίνη δεν το δέχεται και δεν θέλει να φύγει από το σπίτι χωρίς μάχη. Ο Νικηφόρος γίνεται «αφεντικό» του συνεταιρισμού και ο Μιλτιάδης αντιδρά στο γεγονός ότι οι υπόλοιποι δεν άκουσαν τις προειδοποιήσεις του. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω προσπαθούν να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους και να ζήσουν τον έρωτά τους.

Ο Βόσκαρης πληροφορείται ότι θα δικαστεί και ξεσπά άγρια στη Σοφούλα, η οποία όμως δεν δέχεται τη βοήθεια του Άγγελου. Ο Μελέτης προσπαθεί να απομακρύνει τη Ζωρζέτ, ενώ η Ανέτ τον προτρέπει να μιλήσει στην αδελφή του, τη Δόμνα, αλλά να το κάνει κρυφά. Η Ελένη έχει τη στήριξη όλων και θέλει να τελειώνει με τον Βόσκαρη. Ο Μιλτιάδης κάνει πρόταση γάμου στη Βιολέτα, αλλά ένας καυγάς με τον Μελέτη θα φέρει στην επιφάνεια τις δυσάρεστες μνήμες όλων. Ο Νικηφόρος παρουσιάζει τη σκληρή συμφωνία με τον Ιγνατιάδη στα μέλη του Συνεταιρισμού.

Άγριες Μέλισσες: Οι προθέσεις του Νικηφόρου για τον συναιτερισμό

Οι πραγματικές προθέσεις του Νικηφόρου αποκαλύπτονται στα μέλη τη Συνεταιρισμού. Παρά τις αντιρρήσεις τους, εκείνος υπογράφει τη συμφωνία που ήθελε. Το σπίτι των Σεβαστών συνταράσσεται από το διαζύγιο Δούκα – Μυρσίνης. Όλοι ψάχνουν το γιατί και προσπαθούν να αλλάξουν τη γνώμη του Δούκα που έχει «κλειδώσει» στην απόφασή του. Μια απειλή του Βόσκαρη, όμως, μπορεί να τους ενώσει και πάλι. ο Μιλτιάδης προσπαθεί να πείσει τους πάντες πως το περιστατικό με τον Μελέτη ήταν ασήμαντο.

Το Διαφάνι μαθαίνει όσα πέρασε η Ελένη στα χέρια του Βόσκαρη στη φυλακή και προκαλείται μεγάλη αναταραχή. Ο Θέμελης δίνει ένα γερό χτύπημα στην ψυχολογία του Μελέτη χρησιμοποιώντας τη Δόμνα. Ο Κωνσταντής βοηθάει τη Δόσω να δει τον μικρό Σέργιο, την ώρα που η Ελένη προσπαθεί να βοηθήσει τη Μαδούρου να τα βρει με τον άνδρα της ο οποίος αναμένεται να αντιδράσει απέναντι στον Βόσκαρη και να φέρει νέες ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες.

Νικηφόρος Άγριες Μέλισσες
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις