Survivor spoiler σήμερα αποχώρηση 10/2: Αυτός φεύγει από το ριάλιτι

LIFESTYLE

Survivor spoiler σήμερα αποχώρηση 10/2: Αυτός φεύγει από το ριάλιτι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler σήμερα αποχώρηση 10/2: Τι λένε τα spoiler -Ποιος αποχωρεί

10.02.2021 | 15:49

Survivor spoiler σήμερα αποχώρηση 10/2: Ανατροπή στο Survivor το τελευταίο διάστημα, όπου οι «κόκκινοι» με 4 σερί νίκες απέναντι στους «μπλε» κατάφεραν και σήκωσαν κεφάλι και έτσι η ομάδα του Καφετζή, χάνει παίκτη… Στο συμβούλιο του νησιού, είδαμε πολλές εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, όταν έγινε γνωστό πως είναι υποψήφιοι μαζί με Ελευθερία Ελευθερίου, ο Chris Σταμούλης και ο Δημήτρης Μακρόπουλος. Μάλιστα επιστρέφοντας οι Μπλε ομάδα στην παραλία, ο Chris ήταν σε έξαλλη κατάσταση και έδωσε στεγνά έναν συμπαίκτη του. Ο Chris αποκάλυψε την στρατηγική που ακολουθεί η Μαριαλένα.

Δείτε ακόμηSurvivor spoiler 10/2: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο

«Η Μαριαλένα έκανε μεγάλη κωλοτούμπα γιατί την προηγούμενη φορά στράβωσε με την Μαριπόζα που ψήφισε εμένα και μία βδομάδα μετά κάνει το ίδιο πράγμα… Aν μείνω και κερδίσω την ασυλία θα γελάσω τελευταίος και θα γίνουν πράγματα που δεν θα αρέσουν στα υπόλοιπα παιδιά…».

Survivor Αποκλειστικό – Κομμένες σκηνές από την χθεσινή ψηφοφορία, Περικλής και Ανθή σχολιάζουν

Survivor spoiler σήμερα αποχώρηση 10/2: Ποιος φεύγει;

Στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας είπε το spoiler που ακούγεται: «Θα μεταφέρω μία πληροφορία, μία βόμβα με κάθε επιφύλαξη…»! «Οι πληροφορίες λένε ότι η Ελευθερία Ελευθερίου έχει αποχωρήσει και πως προκύπτει αυτό… Μας ήρθε μία πληροφορία ότι εθεάθη στο χωριό της στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι της αδερφής της…»!

Survivor spoiler σήμερα αποχώρηση 10/2: Κι όμως…

Κρις Σταμούλης, Ελευθερία Ελευθερίου και Δημήτρης Μακρόπουλος. Αυτά τα τρία ονόματα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η Ελευθερία Ελευθερίου δεν αποχωρεί, όπως γράφει το sporttime. Η αλήθεια είναι πως οι φήμες για οικειοθελή αποχώρηση έχουν φουντώσει. Απόψε πάντως η Ελευθερία μάλλον δεν φεύγει. Ένας από τους δύο άνδρες θα αποχωρήσει. Με μεγάλο φαβορί για αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να είναι ο Δημήτρης Μακρόπουλος.

Survivor spoiler σήμερα αποχώρηση 10/2: Trailer
Exit mobile version