Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Όταν η Ξανθίππη του 50-50 είχε κάνει γυμνή φωτογράφιση
LIFESTYLE

Όταν η Ξανθίππη του 50-50 είχε κάνει γυμνή φωτογράφιση

Μαρία Ανδρούτσου: Η Μαρία Ανδρούτσου αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις καλύτερες ηθοποιούς στη χώρα

Η Μαρία Ανδρούτσου αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις καλύτερες ηθοποιούς στη χώρα. Οι ρόλοι της έχουν αγαπηθεί σε μεγάλο βαθμό από το κοινό γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερα αρεστή. Ο ρόλος όμως που την απογείωσε και την έκανε αρκετά γνωστή ήταν αυτός της ”Ξανθίππης” στο σίριαλ 50-50. Τότε υποδυόταν την γυναίκα του Παύλου Χαϊκάλη. Συμπρωταγωνίστησε επίσης μαζί με τους Πέτρο Φιλιππίδη, Πάυλο Χαϊκάλη, Σάκη Μπουλά, Άβα Γαλανοπούλου και Βάνα Ραμπότα για δύο τηλεοπτικές σεζόν (2005-2007). Λόγω της μεγάλης επιτυχίας της σειράς ακολούθησε μία τηλεταινία το 2010 ενώ τη σεζόν 2010-2011 προβλήθηκε και ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της σειράς.

Πάντα ήταν μια πολύ όμορφη γυναίκα, αλλά τελευταία έχει αλλάξει και η σημερινή της εικόνα είναι εντυπωσιακή. Η Μαρία Ανδρούτσου στο διάστημα που μεσολάβησε έχασε αρκετά κιλά και έγινε μεγάλη φαν της γυμναστικής με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει ένα απίστευτο κορμί με γραμμωμένους κοιλιακούς. Τι κι αν το βάρος της να πέρασε πολλές διακυμάνσεις μέσα στο χρόνο, εκείνη κατάκτησε τις αναλογίες που πάντα ήθελε και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει.

Η Μαρία Ανδρούτσου είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα Social Media ανεβάζοντας συχνά φωτογραφίες. Ειδικότερα τα καλοκαίρια το Instagram παίρνει φωτιά από τις εικόνες της με μπικίνι. Παρακάτω μπορεί να πάρετε ένα δείγμα από την εντυπωσιακή εικόνα της γνωστής ηθοποιού. Με την ευκαιρία, δείτε κάτω και μία ακόμα… σπέσιαλ φωτογραφία της, εντελώς γυμνή!

Μαρία Ανδρούτσου Μαρία Ανδρούτσου Μαρία Ανδρούτσου Μαρία Ανδρούτσου
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις