Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αθηνά Οικονομάκου – Αρναούτογλου: Μιλά για τη δεύτερη εγκυμοσύνη και τον Μάξιμο
LIFESTYLE

Αθηνά Οικονομάκου – Αρναούτογλου: Μιλά για τη δεύτερη εγκυμοσύνη και τον Μάξιμο

Αθηνά Οικονομάκου - Αρναούτογλου: Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Αθηνά Οικονομάκου

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Αθηνά Οικονομάκου. Η αγαπημένη ηθοποιός, που βρίσκεται στον έκτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της, περιγράφει την ευτυχία και την πληρότητα που αισθάνεται. Εξηγεί γιατί έκανε ρετούς στις φωτογραφίες της μέχρι να αποκαλύψει ότι περιμένει παιδί.

Στη συνέχεια, αναφέρεται στον γιο της, τον Μάξιμο, στη σχέση λατρείας και αλληλοκατανόησης που έχει με τον σύζυγό της, αλλά και στην απόφασή τους να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Τέλος, αναφέρεται στα γεγονότα που έχουν συνταράξει τις τελευταίες εβδομάδες τον χώρο του θεάματος, τοποθετείται και αποκαλύπτει την απαξίωση που έχει βιώσει, εξαιτίας της εμφάνισής της, από καθηγήτριες της δραματικής σχολής στην οποία φοιτούσε.

Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου: Το τηλεοπτικό ντεμπούτο

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 2007, μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον», με το ρόλο της μαθήτριας Δόμνας Νίκα. Αυτή ήταν και η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση, τη σεζόν 2007-2008, συμμετέχοντας στο βασικό καστ της σειράς. Το 2008, συμμετείχε σε επεισόδιο της αισθηματικής σειράς «Αληθινοί Έρωτες» στον Alpha ενώ έπαιξε και στο διαφημιστικό σποτ της εταιρίας Wash & Go. Την ίδια περίοδο ανέλαβε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση στην νεανική σειρά «Οι Ατρόμητοι» όπου έπαιξε μαζί με τον Γιάννη Βούρο. Η σειρά δεν σημείωσε μεγάλη επιτυχία και διεκόπη έπειτα από μόλις τρεις μήνες προβολής.

Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου: Το θέατρο και ο κινηματογράφος

Θεατρικά, έκανε το ντεμπούτο της το 2008, με την παράσταση «Το φιόρο του Λεβάντε» στο Θέατρο Άνεσις, ενώ το 2010, συμμετείχε στην παράσταση «Το άνθος του κάκτου», η οποία παίχτηκε στη Θεσσαλονίκη. Το καλοκαίρι του 2011, πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Οι απελπισμένοι» στο Θέατρο Αθηνά, τη σεζόν 2011-2012 στην «Μέθοδο της απιστίας» στο Θέατρο Βεάκη και το καλοκαίρι του 2012, έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με την παράσταση «Τα Βαφτίσια», η οποία παίχτηκε και στο Θέατρο Κιβωτός τη χειμερινή σεζόν 2012-2013. Το καλοκαίρι του 2013 έκαναν ξανά περιοδεία. Τη σεζόν 2013-2014 έπαιξε στην παράσταση «Το ΚΤΕΛ», με την οποία πραγματοποίησαν παραστάσεις και στη Θεσσαλονίκη (καλοκαίρι 2014). Ενώ η ίδια έχει δηλώσει ότι θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και για αυτό θα καθυστερήσει να ξανακάνει θέατρο.

Στον κινηματογράφο, έχει παίξει σε τέσσερις ταινίες. Η πρώτη ήταν το «Στοίχημα Αγγέλων» (2008) ενώ ακολούθησαν οι «Μια Νύχτα Στην Αθήνα» (2013) του Δημήτρη Αρβανίτη, «Amore mio» (2015) και «Μαγικός καθρέφτης» (2016) του Χρήστου Δήμα.

Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου: Η προσωπική ζωή

Το καλοκαίρι του 2013, ξεκίνησε η σχέση της με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο και στις 18 Νοεμβρίου 2017 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Γύθειο.Στις 14 Μαρτίου 2018, γεννήθηκε ο γιος τους, Μάξιμος και λίγους μήνες αργότερα, στις 6 Οκτωβρίου, το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο, στη Μύκονο. Στις 14 Ιανουαρίου 2021, ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Αθηνά Οικονομάκου
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις