Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διακίνηση κοκαΐνης: Σε κουτάκι αναψυκτικού τα ναρκωτικά
ΕΛΛΑΔΑ

Διακίνηση κοκαΐνης: Σε κουτάκι αναψυκτικού τα ναρκωτικά

Διακίνηση κοκαΐνης: Ρουμάνος, που έκανε delivery κοκαΐνης με αποστολές sms στο 13033, είχε κρύψει τα ναρκωτικά κάτω από το χειρόφρενο.

Delivery κοκαίνης με αποστολή sms στο 13033(!) οργάνωνε κύκλωμα εδώ και αρκετούς μήνες. Ο οδηγός του οχήματος, Ρουμάνος υπήκοος, που διακινούσε κοκαΐνη σε διάφορες περιοχές της Αττικής, αναγκάστηκε να τραβήξει χειρόφρενο, όταν τον κάλεσαν για έλεγχο οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Ακριβώς κάτω από το χειρόφρενο, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ειδική κρύπτη, όπου, μέσα σε πλαστικό δοχείο, ήταν κρυμμένες δόσεις κοκαίνης, έτοιμες για παράδοση. Και αυτή την κρύπτη βιντεοσκόπησε και έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Από τον Πέτρο Καρσιώτη

Ο προαναφερόμενος, κάνει γνωστό η Αστυνομία, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για διακίνηση ναρκωτικών. Συνελήφθη επίσης ημεδαπός για αγορά ναρκωτικών ουσιών. Ιδού πως περιγράφεται από την Αστυνομία, ο τρόπος απόκρυψης της κοκαίνης: «Ο κατηγορούμενος αλλοδαπός, κατελήφθη να κατέχει, επιμελώς κρυμμένη σε ειδική κρύπτη κάτω από το χειρόφρενο του αυτοκινήτου του, μέσα σε πλαστικό δοχείο, ποσότητα κοκαΐνης. Λίγο νωρίτερα είχε πωλήσει ποσότητα κοκαΐνης στον συλληφθέντα ημεδαπό».

Κοκαΐνη

Διακίνηση κοκαΐνης: Σε κουτάκι αναψυκτικού

Σε έρευνα που επακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης, καθώς και κουτάκι αναψυκτικού που περιείχε 20 συσκευασίες με κοκαΐνη, έτοιμες προς πώληση. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 448,9 γραμμάρια κοκαΐνης, 2 ζυγαριές ακριβείας, αυτοσχέδια ξύλινη κατασκευή χρησιμοποιούμενη για τη νόθευση και επανατυποποίηση της κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 1.520 ευρώ και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Στο κέντρο της Αθήνας

Σε άλλη υπόθεση, που αφορά διακίνηση ηρωίνης στο κέντρο της Αθήνας, συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός, ο οποίος άλλες φορές έχει εμφανισθεί ως Ισραηλινός και άλλες ως Παλαιστίνιος.  Κατηγορείται παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για κατοχή πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου τρίτου προσώπου.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών, αναφορικά με αλλοδαπό που δραστηριοποιούνταν στην πώληση ηρωίνης στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος και πιστοποιήθηκε η δράση του. Στην κατοχή του, καθώς και στην οικία του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 2.359,5 γραμμάρια ηρωίνης, πλαστό δελτίο ταυτότητας τρίτου προσώπου, 3 κινητά τηλέφωνα. Ο κατηγορούμενος, έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών και έχει εκτίσει πολυετείς ποινές κάθειρξης. Παραπέμφθηκε ακόμη μια φορά στον αρμόδιο εισαγγελέα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις