Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πόλο – εθνική: Η αποστολή για Ολλανδία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πόλο – εθνική: Η αποστολή για Ολλανδία

Πόλο - εθνική: Στο προολυμπιακό για μία ακόμα πρόκριση η γαλανόλευκη - Οι 15 διεθνείς του Θοδωρή Βλάχου που πάνε στο Ρότερνταμ 

Πόλοεθνική: Η εθνική Πόλο είναι η ομάδα με τις μακράν περισσότερες συμμετοχές και διακρίσεις σε Ολυμπιακό επίπεδο. Και πάει σε ένα ακόμα προολυμπιακό με όνο στόχο να σφραγίσει διαβατήρια για τους αγώνες του Τόκιο. Ειδικότερα, η γαλανόλευκη θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Ολλανδίας, στο Ρότερνταμ, κόντρα σε Γεωργία, Βραζιλία, Τουρκία, Μαυροβούνιο, Καναδά. Θα επιδιώξει να κερδίσει τον όμιλο και σε κάθε περίπτωση να περάσει στα χιαστί προημιτελικά και στα ημιτελικά. Εκεί οι τρεις (οι φιναλίστ και ο νικητής του μικρού τελικού) περνάνε στου Ολυμπιακούς!

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Αλέξανδρος Γούνας. Ο Θοδωρής Βλάχος πήρε στην 15άδα τους: Μάνο Ζερδεβά, Κώστα Γαλανίδη (τερματοφύλακες), Γιάννη Φουντούλη, Στέλιο Αργυρόπουλο – Κανακάκη, Γιώργο Δερβίση, Κωνσταντίνο Γενηδουνιά, Μάριο Καπότση, Χριστόδουλο Κολόμβο, Κώστα Μουρίκη, Αλέξανδρο Παπαναστασίου, Δημήτρη Σκουμπάκη, Άγγελο Βλαχόπουλο, Κωνσταντίνο Γκιουβέτση, Κώστα Κάκαρη και Στάθη Καλογερόπουλο.

στ5ην ολλανδια το προολυμπιακο

Πόλο – εθνική: Το πρόγραμμα

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του ομίλου, η εθνική αντιμετωπίζει την Κυριακή (13.00) τη Γεωργία, τη Δευτέρα (16.00) τη Βραζιλία, την Τρίτη (14.30) την Τουρκία, την Τετάρτη (16.00) το Μαυροβούνιο και την Πέμπτη (14.30) τον Καναδά.

Δείτε ακόμη: 

Τα βρήκαν ΠΑΕ και ΑΟ Παναθηναϊκός, προχωράει το γηπεδικό!
Δριμύ κατηγορώ Κούγια μέσω ανακοίνωσης “όποιος με πειράξει, πέθανε”
Κυνήγι κατά των σκευωρών και των οργάνων τους “υπόσχεται” ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις