Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ελλάδα – κύπελλο: Προβάδισμα Ολυμπιακού
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελλάδα – κύπελλο: Προβάδισμα Ολυμπιακού

Ελλάδα - κύπελλο: Αν και με πολλούς αναπληρωματικούς επιβλήθηκε δύσκολα 2-1 του Αρη και πήρε προβάδισμα πρόκρισης, όχι όμως και ασφαλείας

Ελλάδακύπελλο: Ο Ολυμπιακός έχει τρομερή παράδοση κόντρα στον Αρη και μολονότι δυσκολεύτηκε πολύ, την διατήρησε! Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν 2-1 και πήραν προβάδισμα βραχεία κεφαλή για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Σίγουρα θετική έκβαση για τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας, δεδομένου πως έμειναν εκτός οι περισσότεροι βασικοί. Απο επιλογή του Μαρτίνς για λόγους ροτέισον. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, μετά από μπαλιά του Βρουσάι στον Κάιπερς, με τον Βέλγο να στρώνει και τον Χασάν να εκτελεί (1-0).

Ο Αρης, πάντως, δεν το παράτησε, άμεσα ανασυντάχθηκε και αντεπιτέθηκε. Μάλιστα σύντομα έφερε εκ νέου το ματς στα ίσα. Από φάουλ του Γκάμα η μπάλα έφτασε στον Μάνο, ο οποίος στο γύρισμα του έστειλε την μπαλα προς τον ο Μπα. Αυτός δεν οπρόλαβε να αντιδράσει και εκτέλεσε τον τερματοφύλακά του και με αυτογκόλ πέτυχε το 1-1. Ομως ο Αιγύπτιος επανόρθωσε το λάθος του με τον καλύτερο τρόπο, αφού στο 14’ με προβολή πέτυχε το 2-1 και έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό εκ νέου!

ισχνο προβαδισμα ο ολυμπιακος

Ελλάδα – κύπελλο: Το β’ ημίχρονο

Ο πεσμένος ρυθμός και η αλλαγή προσέγγισης των ομάδων στο ματς δεν άλλαξε με την επανέναρξη. Οι δύο ομάδες επιδίωξαν να διαφυλάξουν τα νώτα τους και να βρουν μια ικμάδα ευκαιρίας στην κόντρα. Κάτι που δεν προέκυψε, αφού και οι δύο προστάτευσαν την άμυνά τους. Εδειξαν ικανοποιημένες και οι δύο ομάδες με το σκορ. Στο 72’ γκολ του Κάιπερς ακυρώθηκε ως οφσάιντ και ο VAR επικύρωσε την απόφαση του βοηθού. Καραντώνη. Άλλη μεγάλη φάση στην επανάληψη δεν βγήκε και το 2-1 σφράγισε τις προσπάθειες Ολυμπιακού και Αρη. 

Το παιχνίδι σφύριξε ο Καραντώνης, με βοηθούς τους Δημητριάδη, Ψαρρή και VAR τον Τζοβάρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Τζολάκης, Λαλά, Παπασταθόπουλος (Σεμέδο 68’), Μπα, Χολέμπας, Μπουχαλάκης (Καμαρά 61′), Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι (Μασούρας 80′), Κάιπερς (Ελ Αραμπί 80′), Χασάν (Φορτούνης 61′).

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης (Μπελαουάν 60′), Ροζ, Σάκιτς (Ιωάννου 60′), Σάσα, Τζέγκο, Γκάμα (Μπρούνο 80′), Σίλβα, Μπερτόλιο (Κάτσε 59′), Μάνος (Μήτρογλου 69′).

ακυρωθηκε γκολ του Καιπερς

Δείτε ακόμη: 

Τα βρήκαν ΠΑΕ και ΑΟ Παναθηναϊκός, προχωράει το γηπεδικό!
Δριμύ κατηγορώ Κούγια μέσω ανακοίνωσης “όποιος με πειράξει, πέθανε”
Κυνήγι κατά των σκευωρών και των οργάνων τους “υπόσχεται” ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις