Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ελλάδα – κύπελλο: Φώτα στο Φάληρο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελλάδα – κύπελλο: Φώτα στο Φάληρο

Ελλάδα - κύπελλο: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αρη στον πρώτο προημιτελιικό - Με Λαμία στη Τούμπα ο ΠΑΟΚ, τον Βόλο φιλοξενεί η ΑΕΚ 

Ελλάδακύπελλο: Στη σέντρα τρία από τα τέσσερα πρώτα ματς της προημιτελικής φάσης απόψε. Και το ενδιαφέρον ασφαλώς στρέφεται στην αναμέτρηση του “Καραϊσκάκης” όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στις 21.30 τον Αρη. Μάχη μεταξύ πρώτου και δεύτερου της βαθμολογίας πρωταθλήματος, δηλαδή. O Μαρτίνς αναμένεται να κάνει ροτέισον. Οχι εκτεταμένο, αλλά αλλαγές θα γίνουν σίγουρα. Μάλιστα ο Πορτογάλος έχει αφήσει εκτός αποστολής τους Σα, Εμβιλά και Βαλμπουενά, Επίσης τον Ανδρούτσο για να πάρει ανάσες και τον Μπρούμα που είχε ενοχλήσεις.

Για τον Αρη, η αποστολή για το Φάληρο δεν είναι η καλύτερη δυνατή, ο Ακης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Γκαρσία, Ματίγια αλλά και τον Μάριο Σιαμπάνη που είναι πρώην παίκτης ου Ολυμπιακού. Από την άλλη κανονικά υπολογίζεται ο Κώστας Μήτρογλου, αλλά και ο Μπρούνο Φελίπε.

απουσιες για το Βολο στο ΟΑΚΑ

Ελλάδα – κύπελλο: ΑΕΚ και Βόλος

Νωρίς το απόγευμα (17:00) η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ το Βόλο. O Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει επιστροφές βασικών παικτών, τουναντίον έχασε και τον Μαχαίρα έχει διάστρεμμα και δεν θα ρισκάρει. Κανονικά, ασφαλώς, υπολογίζεται ο Κρίστιτσιτς που δεν θα παίξει στο πρωτάθλημα λόγω καρτών. Ο Βόλος θα πάει στο ΟΑΚΑ με πολλά προβλήματα. Συγκεκριμένα ο Λόπεθ δεν υπολογίζει στους Τέκιο, Μπαριέντος, Ντεντάκη, Μπουένο, Κιάκο, Σάντος και το νεοαποκτηθέντα Ρίβας!

Ελλάδα – κύπελλο: Στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ στις 19.00 υποδέχεται τη Λαμία. Άπαντες ασχολούνται με την απόφαση δικαίωσης για τα περσινά με την κατηγορία συνιδιοκτησίας με την Ξάνθη. Οσο αυτό μπορεί αν μετρήσει στη βάση του πιθανού αποπροσανατολισμού. Ο Γκαρσία άφησε εκτός τον ανέτοιμο Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα αλλά και τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Η Λαμία, τέλος, πάει με πολλές απουσίες και εκτεταμένο ροτέισον στην Τούμπα. Για να υπάρχουν δυνάμεις ενόψει πρωταθλήματος. Ειδικότερα εκτός πλάνων έμειναν οι Βασιλακάκης, Ντέλετιτς, Τζανδάρης, Σκόνδρας, Επασί, Μπουλούλης, Μπιάρνασον, Βλάχος, Τζανετόπουλος, Τυρόνε και Καραμάνος!

με το μυαλό στην Εφεσεων ο ΠΑΟΚ

Δείτε ακόμη: 

Κουβέντα για Κύργιο ο Νόλε, σχόλια για το Hawk Eye
Η πανδημία μεταφέρει τη Γερμανία στην… Ουγγαρία!
Η Μπάγερν 2-0 την Αλ Αχλί, στον τελικό κόντρα στην Τίγκρες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις