Ελλάδα – κύπελλο: Αγκαλιά με την 4άδα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελλάδα – κύπελλο: Αγκαλιά με την 4άδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ελλάδα - κύπελλο: Η ΑΕΚ επιβλήθηκε 4-2 του Βόλου και έχει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά - Δοκάρι για το 4-3 ο Βόλος!

10.02.2021 | 19:15

Ελλάδακύπελλο: Βάσεις πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου έβαλε απόψε η ΑΕΚ. Η Ενωση επιβλήθηκε 4-2 του Βόλου στο ΟΑΚΑ και πλέον για να αποκλειστεί πρέπει να αυτοκτονήσει αγωνιστικά στον επαναληπτικό στο Πανθεσσαλικό στις 2 Μαρτίου. Για να γίνει όμως αυτό χρειάστηκε και την συνδρομή της τύχης. Αφού ο Βόλος όχι απλά μείωσε σε 4-2 αλλά απείλησε και με τρίτο τέρμα την Ενωση. Γιατί αν είχε πάει το παιχνίδι στο γκολ με διαφορετικές προοπτικές θα κατέβαινε στον επαναληπτικό το ζευγάρι. Σε κάθε περίπτωση το τελικό σκορ δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στην ΑΕΚ που αρκεί να είναι απλά σοβαρή για να σφραγίσει την πρόκριση στην τετράδα.  

Στο 16’ ο Δουβίκας έφυγε πολύ ωραία στην αντεπίθεση και με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Τσιντώτα για το 1-0. Μάλιστα στο 21’ ο Μπάρτολο είχε τεράστια ευκαιρία να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στον Βόλο! Στο 25’ ο Μάνταλος βγήκε τετ-α-τετ απο πάσα του Γκαρσία και τελείωσε πολύ ωραία τη φάση για το 1-1. Στο  29΄ η ΑΕΚ το γύρισε. Ο Τάνκοβιτς -απο πολύ ωραία σκαφτή πάσα του Κρίστισιτς- κατέβασε τη μπαλα στην περιοχή και με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-1.  Στο 32’ ο Τανκοβιτς με τρομερό σουτ από πολύ πλάγια θέση έδωσε αέρα 2 τερμάτων στην πολύ καλή για 15 λεπτά Ενωση, με το σκορ πια στο 3-1! Και στο 36’ το πάρτυ της ΑΕΚ για το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε. Ο Τσοκάνης στο 35’ ανέτρεψε τον Γκαρσία και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Ολιβέιρα στο 36’ για το 4-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου!

 

Ελλάδα – κύπελλο: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα από ότι στο πρώτο μέρος, αλλά αυτή τη φορά ο Βόλος ήταν που σκόραρε κόντρα στην ροή του αγώνα. Ειδικότερα στο 57΄ ο Μήτογλου με προβολή από σέντρα του Φεράρι νίκησε την άμυνα της ΑΕΚ και μείωσε σε 4-2. Στο 64’ δε, έχοντας πάρει τον αέρα της Ενωσης οι Βολιώτες έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Μπαρτόλο. Και ένα λεπτό αργότερα η ΑΕΚ έφτασε μια ανάσα από το 5-2 με τον Λιβάι Γκαρσία! Η κυρία του αγώνα χάθηκε στο 86’. Οταν από κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Δουβίκα που με προβολή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Τσιντώτα.

Το ματς σφύριξε ο Φωτιάς, με βοηθούς τους Κουρομπίλια, Αλεξέας και VAR τον Τζήλο.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μιτάι (Ραντόνια 82′), Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, Νταντσένκο (Λόπες 46′), Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (Σιμόες 82′), Τάνκοβιτς (Αλμπάνης 70′), Γκαρσία, Ολιβέιρα (Ανσαριφάρντ 70′)

ΒΟΛΟΣ (Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα, Τσοκάνης (Σάντσες 92′), Μαρτίνες (Μίλοκ 53′), Νίνης, Μπαρτόλο (Κρητικός 77′), Περέα, Δουβίκας.

Δείτε ακόμη: 

Τα βρήκαν ΠΑΕ και ΑΟ Παναθηναϊκός, προχωράει το γηπεδικό!
Δριμύ κατηγορώ Κούγια μέσω ανακοίνωσης “όποιος με πειράξει, πέθανε”
Κυνήγι κατά των σκευωρών και των οργάνων τους “υπόσχεται” ο ΠΑΟΚ
Exit mobile version