Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πρόστιμο σε ηλικιωμένη – Σταϊκούρας: Επικοινωνία ΥΠΟΙΚ και διαγραφή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόστιμο σε ηλικιωμένη – Σταϊκούρας: Επικοινωνία ΥΠΟΙΚ και διαγραφή

Πρόστιμο σε ηλικιωμένη - Σταϊκούρας: O υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας επικοινώνησε με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Φθιώτιδας

Πρόστιμο σε μια ηλικιωμένη για άσκοπη μετακίνηση, επέβαλαν αστυνομικοί στη Λαμία. Πρόκειται για μια γιαγιά χτυπημένη από τη μοίρα, αφού έχει χάσει τους δύο γιους της σε τροχαία δυστυχήματα και πρόσφατα και τον εγγονό της, σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα. Η γυναίκα μάλιστα, σύμφωνα με το Star είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της, πίνοντας φυτοφάρμακο, επισκεπτόμενη τους τάφους των παιδιών της στο νεκροταφείο, πριν από μερικές μέρες. Νοσηλεύτηκε για αρκετό καιρό σε ΜΕΘ, με την ψυχολογία της να είναι αρκετά ταραγμένη.

Ψυχολόγοι που την παρακολούθησαν, της συνέστησαν να μη μένει στο σπίτι, όπου υπήρχαν πολλές φωτογραφίες των αγαπημένων της που είχαν φύγει από τη ζωή. Έβγαινε λοιπόν έξω και πουλούσε κάποια βότανα και χόρτα, όχι για να βγάλει χρήματα, αλλά για να μη μένει μέσα. Οι αστυνομικοί που την πλησίασαν, της ζήτησαν χαρτί μετακίνησης και της επέβαλαν πρόστιμο αφού εκείνη δεν είχε βεβαίωση.

Δεν θα πληρωθεί το πρόστιμο διαβεβαίωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας

Σύμφωνα με το Lamiareport μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος με το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ηλικιωμένη, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο Υπουργός Οικονομικών επικοινώνησε με τους επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και όπως είπε για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας έδωσε εντολή να μην εισπραχθεί το πρόστιμο. Ο Χρήστος Σταϊκούρας φέρεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος για το γεγονός ότι η αστυνομία βρήκε στο πρόσωπο της ταλαιπωρημένης γυναίκας να εξαντλήσει την αυστηρότητά της έστω και αν αυτό έγινε μετά από καταγγελία. Μάλιστα ο ίδιος με την 80χρονη γυναίκα και της εξέφρασε τη συμπαράστασή του, ενώ της είπε ότι με την πρωτη ευκαιρία που θα έρθει στη Λαμία θα την επισκεφτεί, για να τα πουν και από κοντά.

Δείτε ακόμη

“Γεια σας, είμαι ο Χρήστος Σταϊκούρας”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις