Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

28

Νοεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 9/2: Προβλέψεις για την Τρίτη
PLUS

Ζώδια σήμερα 9/2: Προβλέψεις για την Τρίτη

Ζώδια σήμερα 9/2: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Επωφελήσου σήμερα από μια ώθηση στην υγεία και την ευεξία σου. Ο Κρόνος σχηματίζει ένα εξάγωνο με το Χείρωνα το πρωί  και είναι μια στιγμή που μπορείς να επενδύσεις στον εαυτό σου και σε ξεχωριστούς ανθρώπους στη ζωή σου. Η εστίαση στη σταθεροποίηση της κοινωνικής σου ζωής ή στο χειρισμό εκκρεμών ή άλυτων ζητημάτων που σχετίζονται με τις φιλίες ή τα σχέδιά σου μπορεί να ενισχύσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Μπορείτε με τον ερωτικό σύντροφό σου να βρείτε τον τρόπο ή τις λύσεις που θα βελτιώσουν και θα σταθεροποιήσουν τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Με τη διέλευση του Κρόνου με το Χείρωνα που συμβαίνει σήμερα, οι προηγούμενες προσπάθειές σου μπορεί να ωφελήσουν τους στόχους καριέρας ή ζωής. Κάνεις καλή δουλειά για τον εαυτό σου και τη σχέση με τον εσωτερικό σου κόσμο κι αυτή η προσπάθεια θα διαρκέσει μέχρι το Νοέμβριο. Αυτό τονίζει την ικανότητά σου να διαχειριστείς τις ευθύνες σου και να πετύχεις. Πάρε πρωτοβουλίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου και επιδίωξε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση. Εσύ που είσαι μόνη, η ανταπόκριση του προσώπου που σε ενδιαφέρει είναι ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Η σημερινή πτυχή Κρόνου – Χείρωνα υποδηλώνει την κατάλληλη στιγμή για να αντιμετωπίσεις προβληματικούς τομείς της ζωής σου στους οποίους έχεις προσκολληθεί και σε εμποδίζουν να προχωρήσεις και να εκφραστείς αυθεντικά. Είναι σημαντικό να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους. Μια συναισθηματική εξομολόγηση από τον ερωτικό σύντροφό σου θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις τις ευθύνες σου απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να ανανεώσεις την ψυχολογία αλλά και την εμφάνισή σου.

Τρέντι κορίτσι

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Η σημερινή διέλευση Κρόνου – Χείρωνα επηρεάζει έντονα τη ζωή σου  με πολλούς τρόπους και μεγάλο διάστημα. Είναι μια καλή στιγμή για να αισθανθείς ισχυρότερη μέσω του αισθήματος ευθύνης στην καριέρα και την κατεύθυνση σου γενικότερα. Οι αξίες, οι ικανότητες και οι προσπάθειες σου δεν μπορεί να μην εκτιμηθούν. Κάποιες εξελίξεις ή αποκαλύψεις σε πείθουν για τα συναισθήματα του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια αξιόλογη γνωριμία σε συναρπάζει.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Με μια σύνδεση του Κρόνου με το Χείρωνα σήμερα μπορεί να αναγνωρίσεις ότι μεγαλώνεις αποκτώντας μεγαλύτερη ευθύνη ή ωριμότητα στις σχέσεις σου -και στους στόχους σου, ακόμη κι αν παλεύεις με τις πιο δύσκολες υποθέσεις. Αποφάσεις που αφορούν στην καριέρα ή τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Μοιραστείτε σκέψεις και προβλήματα με τον αγαπημένο σου για να επισφραγίσετε τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, διώξε από δίπλα σου ή από το μυαλό σου προβληματικές σχέσεις και πρόσωπα.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Με μια μακροπρόθεσμη διέλευση Κρόνου – Χείρωνα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενισχύσεις τις δεξιότητές σου και να βελτιώσεις την υγεία σου, ειδικά σε ό,τι σχετίζεται με εξαρτήσεις και ανθυγιεινές συνήθειες. Μπορείς με αργά βήματα να προχωρήσεις σε εργασιακές συμφωνίες. Αν και ο χρόνος σου είναι περιορισμένος θα πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια σχέση σου επαγγελματική ή φιλική φαίνεται να αλλάζει μορφή.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Με μια μακροπρόθεσμη επιρροή Κρόνου – Χείρωνα είναι ένας ισχυρός χρόνος για αυθεντικότητα ιδιαίτερα στις σχέσεις, τις συνεργασίες, τα παιδιά και τον δημιουργικό, ψυχολογικό κόσμο σου. Η αναγνώριση στα εργασιακά δεν είναι μακριά. Μπορείς με τον αγαπημένο σου να ξεπεράσεις κάθε δύσκολο και να χτίσεις τα θεμέλια για μια πιο ισχυρή και δυνατή σχέση. Εσύ που είσαι μόνη, πολλές εξομολογήσεις και κατακτήσεις προβλέπονται για αυτό το διάστημα.

Κορίτσι με μπούκλες

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Με ένα ισχυρό εξάγωνο σήμερα του Κρόνου με το Χείρωνα είναι η κατάλληλη στιγμή για την αντιμετώπιση προβλημάτων που ήταν δύσκολο να λύσεις στο παρελθόν. Μπορείς να μιλήσεις για ένα θέμα που αφορά στο συναίσθημα και την καρδιά σου και να βρεις μια αποτελεσματική λύση ή μέθοδο για τη διαχείριση του. Βήμα – βήμα μπορείς να προχωρήσεις σε εργασιακές συμφωνίες. Έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά με τον αγαπημένο σου κι αυτό θα σου δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Εσύ που είσαι μόνη, καλείσαι να αντιμετωπίσεις παρελθοντικές καταστάσεις.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Με τη διέλευση Κρόνου – Χείρωνα σήμερα αναγνωρίζεις ότι οι βελτιωμένες επικοινωνίες μπορούν να ωφελήσουν τις δημιουργικές αναζητήσεις σου και τις ρομαντικές προοπτικές σου. Σήμερα μπορεί να διακρίνεις κάποιον ανταγωνισμό στα εργασιακά στην οποία θα πρέπει να αποφύγεις την εμπλοκή σου. Μια ουσιαστική συζήτηση με τον αγαπημένο σου θα σας απαλλάξει από προβλήματα και διαφορές. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες ειδήσεις σου προσφέρουν εξαιρετική ικανοποίηση.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερος

Είναι μια καλή μέρα για να λύσεις οικονομικά προβλήματα που σε απασχολούν έντονα. Ο σχεδιασμός, η δομή και η εμφάνιση μοτίβων έρχεται πιο φυσικά με το εξάγωνο Κρόνου – Χείρωνα να εμφανίζεται σήμερα και να έχει διάρκεια. Η επιμονή και η δημιουργικότητά σου στα εργασιακά αποδίδει. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου είναι έντονα ερωτική και ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται.

Κορίτσι με κοντό μαλλί

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Η ενέργεια είναι εξαιρετική σήμερα και το επόμενο διάστημα για την επίλυση προβλημάτων και την ομαλή λειτουργία και πορεία των υποθέσεών σου. Μια διέλευση Κρόνου – Χείρωνα συμβαίνει σήμερα και είναι η πρώτη σε ένα σύνολο τριών που θα συμβούν. Η επιρροή της θα διαρκέσει μέχρι το Νοέμβριο. Έτσι μπορείς να εργαστείς πάνω σε προσωπικά ενδιαφέροντα και στόχους, να κάνεις χρήσιμες συνδέσεις και να ξεκινήσεις διάφορες χρήσιμες μελέτες. Τρυφερές και ρομαντικές είναι οι στιγμές που περνάς με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε εξομολογήσεις και κατακτήσεις.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Συνεχίζεις να σκέφτεσαι έντονα το παρελθόν και σήμερα υπάρχει καλή ενέργεια για να κατανοήσεις τα πρόσφατα γεγονότα και τις εξελίξεις. Ίσως ανακαλύψεις ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ που λείπει από ένα συναισθηματικό πρόβλημα ή δίλημμα. Επίσης σήμερα πραγματοποιείται ένα εξάγωνο Κρόνου – Χείρωνα και υποστηρίζει ιδιαίτερα τις προσπάθειές σου για ξεκούραση και εποικοδομητικό προβληματισμό. Σε περιμένουν ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις από τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη,  κάτι απαγορευμένο σου κινεί το ενδιαφέρον.

Πηγή: Tlife
Μπούκλες
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις