Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler ασυλία 9/2: Ανατροπή με τη διαρροή, ποιοι κερδίζουν
LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία 9/2: Ανατροπή με τη διαρροή, ποιοι κερδίζουν

Survivor spoiler ασυλία 9/2: Το αποψινό επεισόδιο αναμένεται να κρίνει τη δεύτερη υποψηφιότητα για αποχώρηση

Survivor spoiler ασυλία 9/2: Τις τελευταίες ημέρες το Survivor έχει ανεβάσει επίπεδο, με τους κόκκινους να παίρνουν νίκες και τους μπλε να.. πεινάνε μετά από πολύ καιρό. Η κόκκινη ομάδα με σημαντικές προσθήκες στο ενεργητικό της, όπως τον Ηλία Μπόγδανο, αλλά και την Καρολίνα, έχει δει τα πάντα γύρω της να αλλάζουν. Την ίδια ώρα, οι αποκαλύψεις του συμβουλίου της περασμένης εβδομάδας έχουν φέρει γκρίνια στις τάξεις της μπλε ομάδας. Το βράδυ της Δευτέρας, έπειτα από μια σχετικά άνεση επικράτηση των κόκκινων στο «Survivor 4», υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε σχεδόν παμψηφεί η Ελευθερία Ελευθερίου.

Το αποψινό επεισόδιο αναμένεται να κρίνει τη δεύτερη υποψηφιότητα για αποχώρηση, η οποία θα προκύψει ανάλογα με την ομάδα που θα κερδίσει το δεύτερο αγώνισμα.

Survivor spoiler ασυλία 9/2: Trailer

Survivor spoiler ασυλία 9/2: Ποιοι κερδίζουν

Κι ενώ τα spoiler ήθελαν την μπλε ομάδα να κάνει την ισοπαλία, βγάζοντας την αντίπαλη ομάδα στη «σέντρα» και δημιουργώντας έντονο ενδιαφέρον για τους 4 υποψήφιους προς αποχώρηση που θα προέκυπταν από τη διαδικασία, φαίνεται πως το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό στο «Survivor 4». Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αναφέρθηκε πως νικήτρια ήταν η μπλε ομάδα, σύμφωνα με πληροφορία που μετέδωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας από τη συχνότητα του OPEN.

Survivor spoiler ασυλία 9/2: Ανατροπή…

Δημοσίευμα ωστόσο του Sportime δίνει άλλο αποτέλεσμα. Το αθλητικό μέσο δημοσιεύει καθημερινά πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, με τα spoilers του να πέφτουν μέσα. Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, η κόκκινη ομάδα φαίνεται να κερδίζει και το αποψινό αγώνισμα ασυλίας του «Survivor 4».

Survivor spoiler ασυλία 9/2: Love it

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις