Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 9/2 σήμερα ασυλία: Ποιοι κερδίζουν, κόκκινοι ή μπλε
LIFESTYLE

Survivor spoiler 9/2 σήμερα ασυλία: Ποιοι κερδίζουν, κόκκινοι ή μπλε

Survivor spoiler 9/2 σήμερα ασυλία: Ποιος θα πάρει την ασυλία, ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Survivor spoiler 9/2 σήμερα ασυλία: Μια απρόσμενη εξέλιξη για την ασυλία στο σημερινό Survivor 2021 θα βάλει νέες «φωτιές», ενώ θα συμβεί κάτι που θα εκπλήξει πολλούς σχετικά με την αποχώρηση. Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 2021 οι δύο ομάδες αγωνίζονται για την δεύτερη ασυλία, ενώ μια αποχώρηση από το παιχνίδι θα σκάσει σα «βόμβα». Οι Κόκκινοι έχουν πετύχει το απόλυτο σερί και είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι στον Άγιο Δομίνικο, ενώ δε χρειάζεται να ψηφίσουν για να διώξουν συμπαίκτη τους.

Στον αντίποδα όμως, οι Μπλε αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, ενώ αρχίζουν να φαίνονται οι κλίκες.

Survivor spoiler 9/2 σήμερα: LIVE
Survivor spoiler 9/2 σήμερα ασυλία: Love it, αποκλειστικά και κομμένες σκηνές
Survivor spoiler 9/2 σήμερα ασυλία: Ποιοι κερδίζουν;

Τα πρώτα spoiler θέλουν τους Μπλε να σηκώνουν και πάλι ανάστημα στους Κόκκινους. Όπως ανέφερε το «Πρωινό» αλλά και ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο “Ευτυχείτε” οι Μπλε πρόκειται να κερδίσουν την σημερινή ασυλία. Αν επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη είδηση, θα πρόκειται για την πρώτη νίκη των Μπλε μετά από ένα σερί «κόκκινων» επιτυχιών.

Survivor spoiler 9/2 σήμερα ασυλία: Ποιος θα πέσει μέσα;

Δημοσίευμα ωστόσο του Sportime δίνει άλλο αποτέλεσμα. Το αθλητικό μέσο δημοσιεύει καθημερινά πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, με τα spoilers του να πέφτουν πάντα μέσα. Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, η κόκκινη ομάδα φαίνεται να κερδίζει και το αποψινό αγώνισμα ασυλίας του «Survivor 4».

Survivor spoiler σήμερα 9/2: Ο δεύτερος υποψήφιος

Ποιος θα είναι ο δεύτερος προτεινόμενος προς αποχώρηση από την μπλε ομάδα; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τις οποίες τις είχαμε αναφέρει από την προηγούμενη μέρα, αυτός θα είναι ο Δημήτρης Μακρόπουλος. Οριστικό. Μένει να δούμε ποιος θα επιλέξει ο Αλέξης Παπάς για να συμπληρωθεί η τριάδα.

Survivor spoiler: Εκτός η παίκτρια;

Οι Μπλε, θα αποχωριστούν ένα άτομο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Ελευθερία Ελευθερίου έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι. Και όχι μόνο. Η τραγουδίστρια εθεάθη, σύμφωνα με πηγές, στο σπίτι της αδελφής της στο χωριό Φρέναρος στην Κύπρο. Η πληροφορία για τα κατατόπια της της Ελευθερίας Ελευθερίου δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, όμως, η τραγουδίστρια, η οποία ήταν απομονωμένη από όλους τους συμπαίκτες της τις προηγούμενες ημέρες, είχε μάλιστα πετάξει και την μπαντάνα των Μπλε, δεν έκρυβε την δυσαρέσκειά της και την επιθυμία της να επιστρέψει στους φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής…

Survivor: Ο πρώην σύζυγος της Σοφίας ισχυρίζεται -«Χρησιμοποιεί τα παιδιά μας παίζοντας θέατρο»

Πολύ συγκινημένη είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor 4, την Σοφία, καθώς της λείπουν πολύ οι κόρες της, τις οποίες έχει να δει σχεδόν δύο μήνες. Η παίκτρια του Survivor 4 έχει αναφερθεί στο παρελθόν ότι μεγαλώνει μόνη τις κόρες της, τονίζοντας πόσο δύσκολα είναι να προσπαθείς να τα βγάλεις πέρα σε μια μονογονεϊκή οικογένεια.

Ωστόσο το πρωί της Τρίτης ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μαργαρίτη, Βασίλης Βουτσελάς, άφησε αιχμές για την παίκτρια του Survivor 4, με αφορμή τις αναφορές της στα παιδιά τους ενώ αποκάλυψε ότι από τον Αύγουστο έχει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους με τη συναίνεση της Σοφίας. «Εδώ και τρία χρόνια που είμαστε χωρισμένοι από την πρώτη μέρα αγωνίστηκα και κατάφερα να πάρω την επιμέλεια των παιδιών μου. Η πρώην σύζυγός μου εργάζεται στη γραμματεία, όχι ως μηχανικός αυτοκινήτου. Και αμείβεται με το παραπάνω.

Για ένα διάστημα δεν τα έβλεπε τα παιδιά

Με ενόχλησαν οι συνεχείς αναφορές στα παιδιά της. Ότι τα έχει παρατήσει και δεν ξέρει τι κάνουν. Κάποια πράγματα που εμένα με προσβάλλουν. Όταν πήγε στο Survivor δεν το γνώριζα ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά της. Το Σαββατοκύριακο που πέταξε για τον Άγιο Δομίνικο τα παιδιά περίμεναν να έρθει να τα πάρει. Από τον Αύγουστο έχω την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών. Η Σοφία επί ενάμιση μήνα δεν τα έβλεπε τα παιδιά καθόλου. Τον Οκτώβριο ζήτησε να βλέπει τα παιδιά της. Από τότε τα είδε 1-2 φορές και κάποια Σαββατοκύριακα. Και μετά πάλι εξαφανίστηκε.

Δε μένουμε κοντά. Το παρακολουθώ το παιχνίδι, όχι μόνο επειδή είναι η πρώην σύζυγό μου. Πάντα το παρακολουθούσα. Με ενοχλεί γιατί χρησιμοποιεί τα παιδιά και παίζει το θέατρο του παραλόγου. Με ενόχλησε που είπε η φίλη της ότι μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά. Τα παιδιά επικοινώνησαν με τη μαμά τους για 2-3 λεπτά. Ούτε αυτό για τα δανεικά ισχύει. Η Σοφία πήγε στο Survivor καθαρά για δημοσιότητα και για να προβληθεί. Για ένα διάστημα δεν τα έβλεπε τα παιδιά, αλλά μετά ερχόταν και τα επισκέπτονταν» είπε, μεταξύ άλλων, ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μαργαρίτη.

Δείτε το βίντεο με τον πρώην σύζυγο της Σοφίας:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις