Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 9/2 σήμερα – ασυλία: Δεύτερη και.. φαρμακερή – Ποιος κερδίζει
LIFESTYLE

Survivor spoiler 9/2 σήμερα – ασυλία: Δεύτερη και.. φαρμακερή – Ποιος κερδίζει

Survivor spoiler 9/2 σήμερα - ασυλία: Τι λέει το spoiler για την ασυλία σήμερα;

Survivor spoiler 9/2 σήμερα – ασυλία: Κόκκινοι και Μπλε καλούνται απόψε στο Survivor 4 να μονομαχήσουν με έπαθλο την ασυλία, ώστε να μην αναγκαστούν να αποχωριστούν για ακόμα μια βδομάδα έναν παίκτη τους. Στο συμβούλιο της Δευτέρας ακούστηκαν βαριά λόγια και οι δύο αντίπαλες ομάδες ήρθαν σε ρήξη, κάτι που είχε ξεκινήσει, όμως, ήδη από τον στίβο μάχης, μετά το πέρας του αγωνίσματος. Όταν οι Κόκκινοι πήραν τη νίκη και οι δύο ομάδες κλήθηκαν να κάνουν ένα απολογισμό της αγωνιστικότητας που έδειξαν στο παιχνίδι, ο Τριαντάφυλλος με τον Κώστα και ο Αλέξης Παππάς διαφώνησαν έντονα, με τους δύο Κόκκινους να του λένε πως “δεν είναι όλοι ηθοποιοί σαν τον ίδιο” με υποτιμητικό ύφος. Ο Αλέξης Παππάς έσπευσε να υπερασπιστεί το επάγγελμα, τον κλάδο και τους συναδέλφους του, αναφέροντας πως αυτό που λένε δεν είναι σωστό, γιατί τους παρακολουθούν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα και προσβάλλονται.

Στο Twitter υπήρξαν διάφορα σχόλια σχετικά με την κουβέντα του Αλέξη Παππά, κάποια εκ των οποίων προέρχονταν από ηθοποιούς. Η Γιούλικα Σκαφιδά, η γνωστή ηθοποιός που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του Mega “Έξαψη”, έκανε ένα σαρκαστικό σχόλιο στον προσωπικό της λογαριασμό, γράφοντας: “Βρε Αλέξη Παππά μου άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες”. Αρκετοί τουιτεράδες συμφώνησαν με την ηθοποιό και αναφέρθηκαν στην υποκριτική δεινότητα του Αλέξη Παππά, ωστόσο, υπήρξαν και χρήστες που θεώρησαν λάθος το σχόλιο της Γιούλικας Σκαφιδά, θεωρώντας πως δεν θα έπρεπε να υπάρχει τόση αυστηρότητα μεταξύ συναδέλφων. Κάποιοι αναφέρθηκαν και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο ο χώρος του θεάτρου σχετικά με τις καταγγελίες, για τα οποία φυσικά δεν είναι ενήμεροι όσοι βρίσκονται στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Survivor spoiler 9/2 σήμερα: Ποιος κερδίζει; Δείτε το trailer
Survivor spoiler 9/2 σήμερα – ασυλία: Ποιος κερδίζει;

Στο επεισόδιο της Δευτέρας κέρδισαν οι Κόκκινοι με την κατάσταση σήμερα να αντιστρέφεται αφού σύμφωνα με το spoiler που έδωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο Ευτυχείτε, νικητές θα είναι οι Μπλε. Ετσι μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου που πήρε σχεδόν όλες τις αρνητικές ψήφους από την Μπλε Ομάδα και είναι προτεινόμενη για αποχώρηση, ο Αλέξης Παππάς θα δώσει σήμερα τον δεύτερο υποψήφιο από την Κόκκινη ομάδα. «Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι αλλά και ποιος θα είναι προτεινόμενος από τον Αλέξη Παππά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Υποψήφιοι για αποχώρηση θα είναι τέσσερις.

Survivor spoiler 9/2 σήμερα – ασυλία: Ποιος κερδίζει; Η απάντηση!

Survivor spoiler: Φεύγει η Σοφία;

Ο τραυματισμός της Σοφίας δεν είναι ελαφρύς και έτσι μπορεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι, γιατί δεν θα μπορέσει να επανέλθει αγωνιστικά. Ειδικότερα, η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, πριν από λίγες μέρες είχε τραυματιστεί και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, «είναι δύσκολος και ύπουλος τραυματισμός και οι ποδοσφαιριστές μετά από τέτοιο τραυματισμό μένουν δυο μήνες εκτός…».

Survivor spoiler 9/2: Τα αποκλειστικά του Love it για σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις