Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 παίκτες: Αυτή είναι η 12αδα που πέρασε σπίτι
LIFESTYLE

MasterChef 5 παίκτες: Αυτή είναι η 12αδα που πέρασε σπίτι

MasterChef 5 παίκτες: Το φετινό MasterChef 5 λόγω κορονοϊού έχει πολλές αλλαγές

Το φετινό MasterChef 5 λόγω κορονοϊού έχει πολλές αλλαγές. Μία από αυτές ήταν ότι όσοι διαγωνιζόμενοι που κατάφερναν να πάρουν τρία ”ναι” θα περνούσαν κατευθείαν στο σπίτι. Αυτό όμως αποτέλεσε και ένα επιπλέον κίνητρο ώστε οι διαγωνιζόμενοι να βάλουν τα δυνατά τους και να αποσπάσουν το απόλυτο από τους κριτές. Στις auditions πολλοί παίκτες κατάφεραν να εντυπωσιάσουν ωστόσο δεν πήραν τρία ”ναι” καθώς οι κριτές είναι πολύ αυστηροί και ζητάν το κάτι εξαιρετικό. Υπήρξαν όμως και παίκτες που απέσπασαν το απόλυτο και είναι ήδη μέσα στο σπίτι.

Οι παίκτες που τα κατάφεραν είναι οι Κωνσταντίνος, ο Στέφανος, ο Παύλος, ο Ιωάννης, ο Παναγιώτης και ο Τζιοβάνι από τους άνδρες και η Ηρώ, η Μαρία, η Χριστίνα, η Μαρίνα, η Κωνσταντίνα και η Βίλλυ από τις γυναίκες. Η αγωνία όσων συνεχίσουν την πορεία τους στον διαγωνισμό μαγειρικής, θα χτυπήσει «κόκκινο», καθώς οι δοκιμασίες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, προβλέπονται ιδιαίτερα απαιτητικές!

MasterChef 5

MasterChef 5: Αυτή είναι η τριάδα που αποχώρησε

Ξεκίνησε χθες Δευτέρα (8/2) η φάση του bootcamp στο MasterChef 5. Οι διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν δύο ”ναι” βρέθηκαν μπροστά στους κριτές και προσπάθησαν να κάνουν πιάτα που θα εντυπωσιάσουν ώστε να τους κερδίσουν για δεύτερη φορά και να μπουν στο σπίτι. Όλοι τους είχαν 60 λεπτά προκειμένου να ετοιμάσουν το τέλειο πιάτο που θα τους οδηγούσε και στην επόμενη φάση του ριάλιτι. Μετά το τέλος της πρώτης φάσης, οι κριτές κάλεσαν, έναν – έναν τους παίκτες προκειμένου να δοκιμάσουν.

H αγωνία χτύπησε κόκκινο για τους συμμετέχοντες, καθώς σε λίγη ώρα θα γνώρισαν και την απόφαση των τριών κριτών. Ακολούθησε η σύσκεψη του Πάνου Ιωαννίδη με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Οι κριτές πέρασαν ένα παίκτη απευθείας στο σπίτι του “Masterchef 5” και αυτός ήταν ο Αλέξανδρος Ακριτίδης, ενώ τρεις διαγωνιζόμενοι αποχώρησαν οριστικά από το παιχνίδι – ανάμεσά τους και ο “σωσίας” του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις