Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 – Κουτσόπουλος: Τρελαμένος Πανιώνιος πανηγυρίζει πάνω στο πούλμαν
LIFESTYLE

MasterChef 5 – Κουτσόπουλος: Τρελαμένος Πανιώνιος πανηγυρίζει πάνω στο πούλμαν

MasterChef 5 - Κουτσόπουλος: Το ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι φανατικός οπαδός του Πανιωνίου το γνωρίζαμε

Το ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι φανατικός οπαδός του Πανιωνίου το γνωρίζαμε. Ωστόσο, ο κριτής του MasterChef 5 αποκάλυψε χθες πως πανηγύρισε πιο έξαλλα από κάθε άλλον την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος πριν από 22 ολόκληρα χρόνια.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε απέναντι στην πρώτη ομάδα 14 επίδοξων σεφ, που διαγωνίστηκαν για δεύτερη φορά για μια ποδιά που θα τους βάλει στο σπίτι του «MasterChef 5». Ένας εξ αυτών μοιραζόταν με τον κριτή εκτός από το πάθος για τη μαγειρική και εκείνο για τον Πανιώνιο. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του αποκάλυψε λοιπόν τα κατορθώματά του, όταν ήταν ακόμη ανήλικος και πανηγύριζε έξαλλα τη νίκη του Πανιωνίου στο Κύπελλο Ελλάδος απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο κριτής του «MasterChef» ήταν το παιδί με το κόκκινο φουσκωτό μπουφάν που σκαρφάλωσε πάνω στο πούλμαν της ομάδας του Πανιωνίου, το οποίο βρισκόταν ανάμεσα σε μια θάλασσα οπαδών στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, το 1998. Φυσικά, μέσα σε λίγα λεπτά οι χρήστες του Twitter είχαν βρει το στιγμιότυπο και αναρωτιούνταν αν όντως το παιδί πάνω στο πούλμαν ήταν ο κριτής του «MasterChef 5».

https://twitter.com/Freshman954/status/1358869007592546305

MasterChef 5: Αυτοί οι παίκτες αποχώρησαν

Ξεκίνησε χθες Δευτέρα (8/2) η φάση του bootcamp στο MasterChef 5. Οι διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν δύο ”ναι” βρέθηκαν μπροστά στους κριτές και προσπάθησαν να κάνουν πιάτα που θα εντυπωσιάσουν ώστε να τους κερδίσουν για δεύτερη φορά και να μπουν στο σπίτι. Όλοι τους είχαν 60 λεπτά προκειμένου να ετοιμάσουν το τέλειο πιάτο που θα τους οδηγούσε και στην επόμενη φάση του ριάλιτι. Μετά το τέλος της πρώτης φάσης, οι κριτές κάλεσαν, έναν – έναν τους παίκτες προκειμένου να δοκιμάσουν.

H αγωνία χτύπησε κόκκινο για τους συμμετέχοντες, καθώς σε λίγη ώρα θα γνώρισαν και την απόφαση των τριών κριτών. Ακολούθησε η σύσκεψη του Πάνου Ιωαννίδη με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Οι κριτές πέρασαν ένα παίκτη απευθείας στο σπίτι του “Masterchef 5” και αυτός ήταν ο Αλέξανδρος Ακριτίδης, ενώ τρεις διαγωνιζόμενοι αποχώρησαν οριστικά από το παιχνίδι – ανάμεσά τους και ο “σωσίας” του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις