Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα ριάλιτι – Άγριες Μέλισσες: Μεγάλες αλλαγές τον Μάρτιο στον Αντ1
LIFESTYLE

Φάρμα ριάλιτι – Άγριες Μέλισσες: Μεγάλες αλλαγές τον Μάρτιο στον Αντ1

Φάρμα ριάλιτι - Άγριες Μέλισσες: Μεγάλες αλλαγές αναμένεται να δούμε τον Μάρτιο από τη συχνότητα του ΑΝΤ1

Μεγάλες αλλαγές αναμένεται να δούμε τον Μάρτιο από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με την έλευση του reality «Φάρμα» και τους celebrities να οργώνουν και να αρμέγουν για χάρη της τηλεοπτικής δόξας! Οι αλλαγές στη βραδινή ζώνη του καναλιού είναι θεαματικές, αφού θα πρέπει τόσο να υποστηριχτούν οι επιτυχημένες «Άγριες μέλισσες» όσο και να εδραιωθεί η φιλόδοξη παραγωγή «Φάρμα», που θα κοστίσει πάρα πολλά ευρώ.

Έτσι οι «Άγριες μέλισσες» θα προβάλλονται από την άνοιξη κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη -θα αφαιρεθεί η Πέμπτη- με καθαρά δίωρα επεισόδια από τις 22.00 έως τις 24.00. Από την άλλη μεριά, η «Φάρμα» θα παίζεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 21.00 έως τις 24.00.

Με αυτόν τον τρόπο ο ΑΝΤ1 θα χτυπήσει συνολικά όλη την εβδομάδα τον ανταγωνισμό από το «Survivor» του Σκάι, το «MasterChef» του Star και το νέο reality του Alpha «Battle of the couples», που θα το βλέπουμε καθημερινά από τις 11 το βράδυ έως τη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα!

Φάρμα: Πιάνει δουλειά ο Τανιμανίδης

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη «Φάρμα», με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Το τηλεοπτικό project που παρουσίασε για πρώτη φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και στη συνέχεια ο Ηλίας Bαλάσης επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο δημοφιλής παρουσιαστής άφησε για λίγο μόνη την εγκυμονούσα σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα για να επισκεφθεί ακόμα μία φορά στις εγκαταστάσεις που θα γυρίζεται το ριάλιτι.

Η «Φάρμα» επανέρχεται μετά από 19 χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Οι παίκτες θα είναι celebrities και μέχρι στιγμής έχουν «κλείσει» οι: Γιώργος Χειμωνέτος, Θανάσης Πάτρας, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Κώστας Γκρέκας, Μαρία Μιχαλοπούλου και Στράτος Τζώρτζογλου. Η φάρμα που θα τους φιλοξενήσει βρίσκεται στη Μαλακάσα.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Σάκης Τανιμανίδης πήγε εκεί για να γίνει η τελική πρόβα πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. «Σήμερα ξύπνησα 5.30 το πρωί, λίγο βάρβαρο αλλά δεν πειράζει, γιατί σήμερα εδώ στη Φάρμα για να κάνουμε τη μεγάλη πρόβα τζενεράλε. Να δούμε ότι όλα στην παραγωγή, κάθε λεπτομέρεια είναι οκ και δουλεύουν ρολόι. Πρέπει να γίνει αυτό γιατί είναι ένα τεράστιο πρότζεκτ, έχει χιλιάδες λεπτομέρειες. Πρέπει να δούμε ότι όλα είναι καλά και να ξεκινήσουμε», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις