Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου κορονοϊός: Θετική η ανακρίτρια της Novartis
ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου κορονοϊός: Θετική η ανακρίτρια της Novartis

Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου κορονοϊός: Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η ανακρίτρια του ειδικού δικαστηρίου που χειρίζεται την έρευνα για τη Novartis

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η ανακρίτρια του ειδικού δικαστηρίου που χειρίζεται την έρευνα για τη Novartis, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου. Πριν από μία εβδομάδα είχε λάβει κατάθεση από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλη Καλογήρου. Ο ίδιος μετά είχε εμφανίσει πυρετό. Διαγνώστηκε με κορονοϊό και μάλιστα βρέθηκε θετικός με τη βρετανική μετάλλαξη. Η κυρία Αλεβιζοπούλου, η οποία μαζί με τη γραμματέα της είχαν τεθεί σε προληπτική καραντίνα. Χθες όμως ανέβασε πυρετό και μετέβη στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο». Εκεί διαπιστώθηκε ότι έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, χωρίς ωστόσο να κριθεί αναγκαίο να παραμείνει για νοσηλεία.

Μέχρι στιγμής, η γραμματέας των ανακρίσεων είναι αρνητική και παραμένει σε προληπτική καραντίνα. Θετικοί στον COVID-19 ανιχνεύτηκαν ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωσήφ Τσαλαγανίδης και ο τέως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και νυν προϊστάμενος της Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου, Παναγιώτης Πούλιος, οι οποίοι έχουν τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση. Τέλος, κρούσματα κορονοϊού έχουν εντοπιστεί και στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο αριθμός τους είναι μικρός.

Άρειος Πάγος
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις