Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αεροδρόμιο ναρκωτικά: Ηρωίνη κρυμμένη στα τοιχώματα βαλίτσας
ΕΛΛΑΔΑ

Αεροδρόμιο ναρκωτικά: Ηρωίνη κρυμμένη στα τοιχώματα βαλίτσας

Αεροδρόμιο ναρκωτικά: Πάνω από 10 κιλά «λευκού θανάτου» μετέφερε 51χρονος Τανζανός, που έφθασε αεροπορικώς στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Αφίχθη από Γιοχάνεσμπουργκ αεροπορικώς στην Αθήνα, με περισσότερα από δέκα κιλά ηρωίνη στην ταξιδιωτική του αποσκευή, κρυμμένη μέσα σε αλλεπάλληλα τοιχώματα για να μη γίνεται αντιληπτή. Ωστόσο, στον έλεγχο που ακολούθησε από την ειδική ομάδα αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών και αφού οι αστυνομικοί ξεκόλλησαν άπειρα τοιχώματα για να φθάσουν στο τελευταίο, βρέθηκαν οι συσκευασίες του «λευκού θανάτου» και συνελήφθη ο μεταφορέας τους. Πρόκειται για 51χρονο από την Τανζανία, ο οποίος είχε ξεκινήσει το αεροπορικό του ταξίδι από τη Νότια Αφρική για την Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό το Κατάρ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια ναρκωτικών ουσιών.

Από τον Πέτρο Καρσιώτη

Ο 51χρονος αλλοδαπός ταξιδιώτης, κατελήφθη, λέει η Αστυνομία, να μεταφέρει 8 συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης, βάρους 10 κιλών και 640 γραμμαρίων, τις οποίες είχε αποκρύψει στα τοιχώματα της αποσκευής του. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 500 ευρώ και συσκευή κινητής τηλεφωνίας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, αλλά μένει να εντοπιστούν στην Αθήνα οι επίδοξοι παραλήπτες της τρομακτικής ποσότητας ηρωίνης, που σκορπά καταστροφή και θάνατο.

Ηρωίνη

 

Αεροδρόμιο ναρκωτικά: Επιχείρηση στη Χερσόννησο

Ακόμη, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, στο Ηράκλειο της Κρήτης, συνελήφθη αλλοδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση κοκαϊνης. ΄Υστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά της διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκε ο αλλοδαπός και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο χώρο όπου είχε σταθμεύσει την μοτοσικλέτα του καθώς και σε κοντινή απόσταση από το εν λόγω σημείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες ήταν επιμελώς κρυμμένες και περιείχαν συνολικά 129,82 γραμμάρια κοκαΐνη.

Ηρωίνη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις