Τσάμπιονς Λιγκ – έδρες: Επίκεντρο η Ουγγαρία

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – έδρες: Επίκεντρο η Ουγγαρία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Τσάμπιονς Λιγκ - έδρες: Μετά το Λειψία-Λίβεροπουλ τώρα και το Γκλάντμπαχ-Μάντσεστερ Σίτι μεταφέρεται ως έδρα στη Βουδαπέστη και την Φέρεντς Πούσκας Αρένα

09.02.2021 | 07:55

Τσάμπιονς Λιγκ – έδρες: Το περσινό Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε μόνο επειδή έγινε σε “φούσκα” και με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε. Μολαταύτα η ΟΥΕΦΑ δεν έχει μάθει από τα παθήματα του καλοκαιριού και πάει σε νοκ άουτ φάσεις χωρίς να μπορεί να εγγυηθεί τις έδρες κάθε ομάδας. Ετσι, η δράση από τις έδρες των Λειψία και Γκλάντμπαχ μεταφέρεται στην Ουγγαρία και την Φέρεντς Πούσκας Αρένα.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας η αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ με την Μάντσεστερ Σίτι για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα διεξαχθεί στην φυσική έδρα της Μπορούσια. Το ματς θα γίνει στη Βουδαπέστη λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων στη Γερμανία. 

Τσάμπιονς Λιγκ – έδρες: Χοτ σποτ

Ετσι η Ουγγαρία μετατρέπεται σε… χοτ σποτ ευρωπαϊκών αγώνων για γερμανικές ομάδες, αφού ήδη είχε ανακοινωθεί κι άλλο ματς εκεί. Η Λειψία μια εβδομάδα πριν την Γκλάντμπαχ θα πάει στη Βουδαπέστη για να φιλοξενήσει την Λίβερπουλ.

Δείτε ακόμη: 

Θύρα 7 1981: Επί 40 χρόνια μνημονευθήκαν και αποθεώθηκαν, ποτέ δεν δικαιώθηκαν!
Ο Παναιτωλικός βλέπει την ευκαιρία και ο ΠΑΣ Γιάννινα… τον Παναθηναϊκό!
Τα μηνύματα Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για τους 21 αδικοχαμένους της Θύρας 7
Exit mobile version