Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler Βόσκαρης: Το σοκαριστικό τέλος του στη σειρά
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler Βόσκαρης: Το σοκαριστικό τέλος του στη σειρά

Άγριες Μέλισσες spoiler Βόσκαρης: Το τέλος του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες πλησιάζει

Το τέλος του Μάνου Βόσκαρη πλησιάζει στις Άγριες Μέλισσες, τη σειρά του ΑΝΤ1 που προβάλλεται καθημερινά και έχει κερδίσει τους τηλεθεατές. Αν και πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το spoiler ότι θα δώσει ο ίδιος τέλος στη ζωή του μέσα στις φυλακές όπου θα καταλήξει, η λύτρωση για τα θύματά του δεν θα έρθει έτσι ανώδυνα. Οι σεναριογράφοι ετοιμάζουν μια ανατρεπτική έξοδο για τον Βόσκαρη.

Το τελευταίο παρ’ ολίγον θύμα του, η Σοφούλα, με την βοήθεια της Ελένης και του εισαγγελέα θα δώσει στον Βόσκαρη τη χαριστική βολή στις Άγριες Μέλισσες. Αυτή θα τον καταδώσει στη Χωροφυλακή. Στο δικαστήριο που θα γίνει θα φέρει σπουδαία στοιχεία για τον άντρα της. Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι σκηνές και οι καταθέσεις στο δικαστήριο, όπου θα βγουν στο φως όλα τα εγκλήματα του Βόσκαρη.

Τα ενοχοποιητικά στοιχεία θα είναι ατράνταχτα κι αυτό για το οποίο πάσχιζε τόσα χρόνια η Ελένη θα γίνει πραγματικότητα. Ο Βόσκαρης θα καταδικαστεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή. Θα περάσει τη σιδερόφρακτη πόρτα των φυλακών, αλλά η μοίρα θα παίξει στις Άγριες Μέλισσες σκληρό παιχνίδι. Σύμφωνα με όσα γράφει στην εφημερίδα ON Time η Σίσσυ Μενεγάτου, ο Μάνος Βόσκαρης, παλαιότερα, ήταν διευθυντής στις ανδρικές φυλακές Κέρκυρας.

Για κακή του τύχη, λοιπόν, στη φυλακή τον περιμένουν παλιοί κρατούμενοι που τους έκανε τη ζωή τους κόλαση. Οι φυλακισμένοι θα αποφασίσουν να τον τιμωρήσουν με τον πιο σκληρό τρόπο στις Άγριες Μέλισσες. Θα τον κακοποιήσουν ευνουχίζοντάς τον και αφήνοντάς τον να πεθάνει μέσα σε φρικτούς πόνους από αιμορραγία! Ίσως για πρώτη φορά στις Άγριες Μέλισσες, ο Βόσκαρης θα καταλάβει τι σημαίνει τρόμος και θα νιώσει ανυπεράσπιστος, όπως αισθάνθηκαν οι άνθρωποι που έβλαψε.

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη δίνει μάχη για τη ζωή της

Ολοένα και δυσκολεύουν οι ζωές των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες», καθώς ο Βόσκαρης τρομοκρατείται και ζήτα από την αστυνομία να φύγει από το Διαφάνι και να φυγαδευτεί σε μυστική τοποθεσία, ενώ παράλληλα ο Μελέτης και η Πηνελόπη περνούν μία κρυφή νύχτα έντονου πάθους. Η Ασημίνα υποψιάζεται πως κάποιος καινούργιος άντρας έχει μπει στη ζωή της Δρόσως κι αποφασίζει να το ερευνήσει. Η Ανέτ ανακαλύπτει πως ο Σωκράτης συνεχίζει την συνεργασία με τον Δούκα κι αποφασίζει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Η μέρα για την υπογραφή της συμφωνίας του Ιγνατιάδη με τον συνεταιρισμό, φτάνει. Οι ετοιμασίες για το γάμο του Μιλτιάδη και της Βιολέτας προχωράνε και όλοι είναι χαρούμενοι για το ζευγάρι παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου. Ο Μπάμπης ανακαλύπτει πως ο Κωνσταντής πάει κρυφά τον Σέργιο να τον δει η Δρόσω.

Η Μυρσίνη μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώνεται πως τα πράγματα είναι σοβαρά για την υγεία της. Όλη η οικογένεια Σεβαστού συγκλονίζεται και θα είναι στο πλευρό της, με πρώτο και καλύτερο τον Δούκα. Ο Μπάμπης αποκαλύπτει στην Ασημίνα τον δεσμό της Δρόσως και του Κωνσταντή και οι δυο αδερφές συγκρούονται, με την Ελένη να βρίσκεται γι’ άλλη μια φορά στη μέση.

Άγριες Μέλισσες Μυρσίνη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις