Survivor spoiler ασυλία 8/2 – διαρροή: Ποιοι κερδίζουν σήμερα

LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία 8/2 – διαρροή: Ποιοι κερδίζουν σήμερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler ασυλία 8/2 - διαρροή: Τα spoilers έχουν ήδη κυκλοφορήσει κι αποκαλύπτουν τον νικητή. Θα συνεχιστεί το σερί των κόκκινων ή θα επιστρέψουν στις νίκες οι μπλε;

08.02.2021 | 22:20

Survivor spoiler ασυλία 8/2 – διαρροή: Αγώνισμα για ασυλία σήμερα για το Survivor και όλοι αναμένουν να δουν αν οι κόκκινοι θα συνεχίσουν να κρατάνε στα χέρια τους το παιχνίδι. Η ένταση και οι διαμάχες μεταξύ των δυο ομάδων έχουν αρχίσει να γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες στο Survivor. Μπλε και κόκκινοι βρίσκονται σε απόλυτη νευρικότητα μετά τις τελευταίες νίκες των δεύτερων, αλλά και οι μπλε από μόνοι τους δεν τα πάνε καθόλου καλά.  Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε τους «κόκκινους» να παίρνουν μια πολύ εύκολη νίκη και να κατακτούν το έπαθλο φαγητού, κάτι που τους έχει ανεβάσει το ηθικό. Οι μπλε ολοένα τσακώνονται και χαλιούνται μεταξύ τους, καθώς βλέπουν ότι οι αντίπαλοι απέκτησαν δυο γερούς παίκτες ενώ αυτοί έμειναν στα ίδια.

Η νέα εβδομάδα φέρνει στο Survivor αγώνισμα ασυλίας, κι όπως είναι λογικό κι οι δυο ομάδες θέλουν την επικράτηση έτσι ώστε να μην χάσουν παίκτη. Τα spoilers έχουν ήδη κυκλοφορήσει κι αποκαλύπτουν τον νικητή. Θα συνεχιστεί το σερί των κόκκινων ή θα επιστρέψουν στις νίκες οι μπλε;

Survivor spoiler ασυλία 8/2 – διαρροή: Ποιοι θα το πάρουν;

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως το Survivor… κοκκινίζει και οι κόκκινοι θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη στο πρώτο αγώνισμα της ασυλίας. Βέβαια, σύμφωνα με τα spoilers η κυριαρχία τους δεν θα είναι συνεχόμενη αφού υπάρχει πληροφορία για σύντομη αντίδραση των «μπλε» που θα βάλει φωτιά στο παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση, μετά το αγώνισμα ασυλίας θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το «Συμβούλιο του Νησιού» στο Survivor. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το spoiler.

Survivor spoiler ασυλία 8/2 – διαρροή: Δείτε LIVE

Survivor spoiler: Έρχεται ερωτική αποκάλυψη

Ενώ οι φήμες οργιάζουν σχετικά με την ύπαρξη ερωτικής σχέσης μεταξύ της Έλενας Κρεμλίδου και του Τζέιμς Καφετζή, μια σειρά εικόνων από τον στίβο της Κυριακής δημιουργεί ερωτηματικά. Και συγκεκριμένα το εξής ένα:  τσίμπημα από κουνούπι ή δάγκωμα από Μαριπόζα είναι αυτό στο λαιμό του Τζέιμς; Οι δύο παίκτες της μπλε ομάδας εμφανίστηκαν στον στίβο της Κυριακής αλλά την προσοχή τράβηξε περισσότερο το σημάδι που εντόπισαν πολλοί στον λαιμό του Τζέιμς.

Survivor Καφετζής – Μαριπόζα: Οι κοινές διακοπές

Από την προηγούμενη εβδομάδα πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Τζέιμς και την Έλενα Κρεμλίδου να είναι ζευγάρι και το σημάδι φάνηκε να ενισχύει τις φήμες. Οι δύο παίκτες μάλιστα γνωρίζονταν πριν μπουν στο παιχνίδι. Η Soula Glamorous αποκάλυψε ότι ο James και η Έλενα είχαν κάνει μαζί διακοπές στη Ρόδο, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές πάνω σε σκάφος. Να σημειωθεί ότι ο 24χρονος ζει στο νησί και εργάζεται ως διοργανωτής Boat Party.

Τα social media όπως ήταν αναμενόμενο πήραν φωτιά ενώ στο «Πρωινό» έκαναν λόγο για μία μεγάλη αποκάλυψη που έρχεται τις επόμενες μέρες και θα προκαλέσει «σεισμό».

Survivor spoiler: Αποχωρεί η Σοφία;

Η Σοφία Μαργαρίτη είναι μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του φετινού Survivor και ένα είναι το μόνο σίγουρο, δεν τα παρατάει εύκολα. Η παίκτρια που έκανε είσοδο με τους μαχητές και τώρα την βλέπουμε στην κόκκινη ομάδα, σύμφωνα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει και να την αντικαταστήσει άλλη παίκτρια. «Η Σοφία είχε έναν τραυματισμό ο οποίος δεν είναι τόσο απλός. Θα ξέρουμε την Τετάρτη. Η Σοφία μπορεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι γιατί δεν θα μπορέσει να επανέλθει αγωνιστικά. Υπάρχει κίνδυνος η Σοφία να βγει από το παιχνίδι και να την αντικαταστήσει άλλη παίκτρια», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Τότε, η κουμπάρα και κολλητή της φίλη μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή και ανέφερε πως φυσικά δεν γνωρίζει τίποτα αλλά το αποκλείει η Σοφία που εκείνη ξέρει να παρατήσει τόσο εύκολα τα όπλα, ακόμη κι αν είναι τραυματισμένη.

Exit mobile version