Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 Τεό: Ο Κουτσόπουλος βρήκε τον σωσία του
LIFESTYLE

MasterChef 5 Τεό: Ο Κουτσόπουλος βρήκε τον σωσία του

MasterChef 5 Τεό: Ο Τεό ενθουσίασε τους κριτές επειδή έμοιαζε πάρα πολύ στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Οι auditions του MasterChef τελείωσαν την Παρασκευή και πλέον τα βλέμματα των παικτών και των κριτών πέφτουν στο bootcamp. Το φετινό ριάλιτι μαγειρικής είναι αρκετά διαφορετικό με πολλές αλλαγές λόγω του κορονοϊού. Ωστόσο όπως σε κάθε MasterChef υπήρξαν παίκτες που εντυπωσίασαν είτε με τις μαγειρικές τους δυνατότητες είτε λόγω της προσωπικότητάς τους και άλλοι που δεν έπεισαν τους κριτές και γύρισαν σπίτι τους. Κάποιοι όμως παίκτες από τις auditions μας έμειναν στο μυαλό. Ωστόσο ένας παίκτης έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο για τις μαγειρικές του δυνατότητες αλλά κυρίως για την εμφάνισή του.

Ο Τεό ενθουσίασε τους κριτές επειδή έμοιαζε πάρα πολύ στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο “σωσίας” του “θείου Λεωνίδα” δήλωσε ότι δουλεύει σε λούνα παρκ ως χειριστής παιχνιδιού, αλλά έχει πάθος με τη μαγειρική, ενώ αποκάλυψε πως πολλοί στον δρόμο και στον χώρο εργασίας του τον μπερδεύουν με τον αγαπημένο σεφ και κριτή του Masterchef 5. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παραδέχτηκε πως μοιάζουν, ενώ θέλησε να μάθει κι άλλα για εκείνον, για να δει τι κοινά έχουν. Οι δυο τους τρέφουν αγάπη για τα ζώα, ενώ τους αρέσει η ίδια μουσική. Ο Τεό πήρε δύο “ναι”, από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά, οπότε πέρασε στο bootcamp. Όπως ήταν λογικό, οι τουιτεράδες “τρελάθηκαν” με τον Τεό, ενώ ακόμη και ο ίδιος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τρόλαρε τον εαυτό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

MasterChef 5: Ο πρώτος παίκτης που μπήκε κατευθείαν στο σπίτι

Στην δεύτερη τετράδα που διαγωνίστηκε για την πολυπόθητη ποδιά του MasterChef 5, νικητής υπήρξε ο Κωνσταντίνος που επέδειξε ένα υποδειγματικό πιάτο, συγκεντρώνοντας 3 πανηγυρικά “ναι”, κι ας έκανε λάθος το όνομά του ο κ. Κοντιζάς που τον αποκάλεσε καταλάθος… Αλέξανδρο. Έτσι, ο Κωνσταντίνος μπαίνει απευθείας στο σπίτι του MasterChef.

MasterChef 5: Η Θεσσαλονικιά κομμώτρια που έγινε viral

Μεταξύ των πρώτων διαγωνιζόμενων ήταν κι η Άννα από την Θεσσαλονίκη, η οποία μπορεί να μην έπεισε με τις μαγειρικές της επιδόσεις, αλλά το κέφι της ήταν διάχυτο σε όλο το πλατό. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος γέλασε με τον τρόπο που έριχνε αλάτι λέγοντας αν το κάνει για να τους ξεματιάσει ενώ όταν παρουσίασε το πιάτο της στους κριτές (σουρβά), δεν μπορούσε να κρύψει την πολύ χαρούμενη διάθεσή της, λέγοντας ότι θέλει να κουρεύει, να μαγειρεύει και να χορεύει. Η Άννα δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, αφού το πιάτο της δεν είχε κάποια ιδιαίτερη τεχνική δυσκολία, και πλέον θα μείνει μόνο με το όνειρό της να κουρέψει τους τρεις κριτές. Μάλιστα, έκανε και ιδιαίτερα σχόλια για τα κουρέματά τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις