Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα πότε αρχίζει: Ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε το πρώτο βίντεο
LIFESTYLE

Φάρμα πότε αρχίζει: Ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε το πρώτο βίντεο

Φάρμα πότε αρχίζει: Αντίστροφη μέτρηση για το νέο τηλεοπτικό ριάλιτι του Αντ1

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο τηλεοπτικό ριάλιτι του Αντ1 ”Φάρμα”. Το ριάλιτι θα ξεκινήσει τελικά τον Μάρτιο και όχι τον Φεβρουάριο, όπως ήταν το αρχικό σχέδιο. Παρουσιαστής επελέγη τελικά ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος  άφησε για λίγο μόνη την εγκυμονούσα σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα για να επισκεφθεί ακόμα μία φορά τις εγκαταστάσεις που θα γυρίζεται το ριάλιτι. Η «Φάρμα» επανέρχεται μετά από 19 χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Οι παίκτες θα είναι celebrities και μέχρι στιγμής έχουν «κλείσει» οι: Γιώργος Χειμωνέτος, Θανάσης Πάτρας, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Κώστας Γκρέκας, Μαρία Μιχαλοπούλου και Στράτος Τζώρτζογλου. Η φάρμα που θα τους φιλοξενήσει βρίσκεται στη Μαλακάσα.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Σάκης Τανιμανίδης πήγε εκεί για να γίνει η τελική πρόβα πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. «Σήμερα ξύπνησα 5.30 το πρωί, λίγο βάρβαρο αλλά δεν πειράζει, γιατί σήμερα εδώ στη Φάρμα για να κάνουμε τη μεγάλη πρόβα τζενεράλε. Να δούμε ότι όλα στην παραγωγή, κάθε λεπτομέρεια είναι οκ και δουλεύουν ρολόι. Πρέπει να γίνει αυτό γιατί είναι ένα τεράστιο πρότζεκτ, έχει χιλιάδες λεπτομέρειες. Πρέπει να δούμε ότι όλα είναι καλά και να ξεκινήσουμε», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Φάρμα παίκτες: Ποιοι θα πάρουν μέρος

Στην εκπομπή ”Πρωινό” έγιναν γνωστά τα πρώτα ονόματα που ”κλείδωσαν”. Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, οι τρεις ηθοποιοί που θα φορέσουν γαλότσες θα είναι οι Στράτος Τζώρτζογλου, Θανάσης Βισκαδουράκης και Μιχάλης Ιατρόπουλος. Επίσης, στο ριάλιτι εγκλεισμού θα δούμε τον γνωστό παρουσιαστή Θανάση Πάτρα, την πρώην Survivor Ειρήνη Κολιδά και η πρώην παίκτρια του GNTM και αγρότισσα, Μαρία Μιχαλοπούλου. Υπενθυμίζεται, ότι ανάμεσα στα άτομα που έχουν δεχτεί πρόταση να συμμετάσχουν είναι η Δέσποινα Μοιραράκη, η Μαρία Ιωαννίδου και ο Κώστας Γκρέκας.

Φάρμα: Τα πλάνα από το στήσιμο του σκηνικού

Το τηλεοπτικό project «Φάρμα» που παρουσίασε για πρώτη φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και στη συνέχεια ο Ηλίας Bαλάσης επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Στο αρχικό κόνσεπτ της οι παίκτες μεταφέρονται σε ένα κτήμα, όπου ζουν σαν αγρότες, ξυπνούν από τα χαράματα και φροντίζουν τα ζώα, ενώ κάθε Κυριακή μονομαχούν στον αχυρώνα, χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Οι δύο ομάδες γίνονται μία και στο τέλος μένει μόνο ένας παίκτης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό», η «Φάρμα» επιστρέφει ανανεωμένη και με πολλές αλλαγές. «Έχουν ξεπεράσει τις 4.000 συμμετοχές, το οποίο είναι ρεκόρ. Οι εργασίες έχουν ήδη προχωρήσει αρκετά. Η “Φάρμα” εκτείνεται σε 23 στρέμματα και βρίσκεται σε απομονωμένη τοποθεσία. Θα υπάρχει ένας στάβλος με διάφορα ζώα, τα οποία θα εντάσσονται μέσα στις εβδομάδες. Επίσης, θα υπάρχει ένα μποστάνι που θα καλλιεργούνται εκεί τα λαχανικά, ενώ 600 τ.μ. θα εκτείνεται ο αχυρώνας που θα διεξάγονται τα αγωνίσματα. Η παραγωγή θα απασχολεί 204 άτομα, θα χρησιμοποιούνται 48 κάμερες για τα γυρίσματα και 8 εξειδικευμένοι συνεργάτες, όπως κτηνίατροι και γεωπόνοι, θα προσφέρουν συμβουλές στους παίκτες» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις