Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα 2002 νικητής: Ο μεγάλος τελικός του πρώτου ριάλιτι
LIFESTYLE

Φάρμα 2002 νικητής: Ο μεγάλος τελικός του πρώτου ριάλιτι

Φάρμα 2002 νικητής: Τον ερχόμενο Μάρτιο θα δούμε τη νέα εκδοχή του ριάλιτι αγροτών ''Φάρμα''

Τον ερχόμενο Μάρτιο θα δούμε τη νέα εκδοχή του ριάλιτι αγροτών ”Φάρμα” και φυσικό είναι να γυρνάμε τον χρόνο πίσω για να θυμηθούμε τον πρώτο κύκλο της που είχε προβληθεί με μεγάλη επιτυχία στο Mega με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τότε λοιπόν, πριν από 19 ολόκληρα χρόνια, είχαν λάβει μέρος 14 άντρες και γυναίκες οι οποίοι απαρνήθηκαν τον πολιτισμό για 90 ολόκληρες μέρες. Ο τελικός της πρώτης «Φάρμας» πριν από 19 χρόνια και μάλιστα την περίοδο των γιορτών, τότε, είχε καθηλώσει στους τηλεοπτικούς δέκτες χιλιάδες τηλεθεατές σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης.

Μεγάλη νικήτρια του εξαιρετικά πετυχημένου reality show η Ειρήνη Πιπιτσούλη, η οποία κέρδισε τότε 150.000 Ευρώ, στερώντας τα από τον μεγάλο αντίπαλό της, τον 49χρονο τότε Γιάννη Μασαλά. Το ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για την εποχή. Από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια και η Ειρήνη, κράτησε την ίδια στάση που είχε από την πρώτη στιγμή που τελείωσε το reality του Mega που την έκανε διάσημη και πλούσια.

Φάρμα: Πρόβα τζενεράλε για τον Σάκη Τανιμανίδη

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο τηλεοπτικό ριάλιτι του Αντ1 ”Φάρμα”. Το ριάλιτι θα ξεκινήσει τελικά τον Μάρτιο και όχι τον Φεβρουάριο, όπως ήταν το αρχικό σχέδιο. Παρουσιαστής επελέγη τελικά ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος  άφησε για λίγο μόνη την εγκυμονούσα σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα για να επισκεφθεί ακόμα μία φορά τις εγκαταστάσεις που θα γυρίζεται το ριάλιτι. Η «Φάρμα» επανέρχεται μετά από 19 χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Οι παίκτες θα είναι celebrities και μέχρι στιγμής έχουν «κλείσει» οι: Γιώργος Χειμωνέτος, Θανάσης Πάτρας, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Κώστας Γκρέκας, Μαρία Μιχαλοπούλου και Στράτος Τζώρτζογλου. Η φάρμα που θα τους φιλοξενήσει βρίσκεται στη Μαλακάσα.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Σάκης Τανιμανίδης πήγε εκεί για να γίνει η τελική πρόβα πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. «Σήμερα ξύπνησα 5.30 το πρωί, λίγο βάρβαρο αλλά δεν πειράζει, γιατί σήμερα εδώ στη Φάρμα για να κάνουμε τη μεγάλη πρόβα τζενεράλε. Να δούμε ότι όλα στην παραγωγή, κάθε λεπτομέρεια είναι οκ και δουλεύουν ρολόι. Πρέπει να γίνει αυτό γιατί είναι ένα τεράστιο πρότζεκτ, έχει χιλιάδες λεπτομέρειες. Πρέπει να δούμε ότι όλα είναι καλά και να ξεκινήσουμε», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις