Μπάσκετ – πανδημία: Στα “κόκκινα” ο ΠΑΟ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – πανδημία: Στα “κόκκινα” ο ΠΑΟ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Μπάσκετ - πανδημία: Εφτά τα κρούσματα, σε αυξημένη επιτήρηση η ομάδα, αναβάλλεται ο προημιτελικός με το Περιστέρι και πάει πίσω όλο το κύπελλο 

08.02.2021 | 18:11

Μπάσκετπανδημία: Βόμβα στον προγραμματισμό του μπασκετικού Παναθηναϊκού βάζει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Στον “εξάστερο” βρέθηκαν νέα κρούσματα κορωναϊού εντός της ομάδας και ο αγώνας με το Περιστέρι είναι στον αέρα, όπως και η συμμετοχή σε ημιτελικούς-τελικό Κυπέλλου! Οι πράσινοι ήδη δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση της Κυριακής, κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά η κατάσταση αυτή χειροτερεύει και στα πρωινά τεστ εντοπίστηκαν τα τρία νέα κρούσματα. Φυσικά άπαντες στην ομάδα του Όντεντ Κάτας έχουν κληθεί για επανεξέταση. Αυτό γιατί ο αριθμός των κρουσμάτων έχει αυξηθεί στα εφτά!.

Είναι ολοφάνερο πως υπάρχουν φόβοι για ακόμα μεγαλύτερη διασπορά του ιού μέσα στην ομάδα. Πλέον η διεξαγωγή του προημιτελικού Κυπέλλου με το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ (Τετάρτη 10/02) καθίσταται αδύνατη. Και αναγκαστικά τραβάει πίσω όλο το κύπελλο που αποκλείεται να ολοκληρωθεί πριν από τις 10/4. Οι «πράσινοι» έχουν ενημερώσει με υπευθυνότητα όλες τις αρμόδιες αρχές (ΕΟΔΥ, ΕΟΚ) και εκτός από ανακοινώσεις αναμένεται να δούμε και τα μέτρα που θα ληφθούν.

Μπάσκετ – πανδημία: Ανακοίνωση της ΚΑΕ

Η ΚΑΕ ανακοίνωσε πως βρίσκεται σε αυξημένη επιτήρηση βάσει πρωτοκόλλου. Αναλυτικά: “Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως τρία ακόμη μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον Covid-19. Η κατάσταση των εφτά συνολικά νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ. Η ομάδα μας έχει τεθεί σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση”.

Μπάσκετ – πανδημία: Ανακοινώθηκε ο Μπρέι

Στο μεταξύ ο Παναθηναϊκός οριστικοποίησε την απόκτηση του Τι Τζέι Μπρέι με επίσημη ανακοίνωση: “Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την απόκτηση του Τι Τζέι Μπρέι για 1,5 χρόνο με οψιόν ανανέωσης και για τη σεζόν 2022/2023. Ο Τι Τζέι Μπρέι γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου του 1992 στο Wisconsin των ΗΠΑ, έχει ύψος 1.96μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2»”.

Ο Μπρέι έγινε γνωστός στο ελληνικό μπασκετικό κοινό από την παρουσία του στον Κολοσσό Ρόδου το 2017-18. Έπειτα από 27 ματς στο πρωτάθλημα της Basket League είχε κατά μέσο όρο 12.1 πόντους, 3.4 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ 1.1 κλεψίματα ανά αγώνα.

Δείτε ακόμη: 

Θύρα 7 1981: Επί 40 χρόνια μνημονευθήκαν και αποθεώθηκαν, ποτέ δεν δικαιώθηκαν!
Ο Παναιτωλικός βλέπει την ευκαιρία και ο ΠΑΣ Γιάννινα… τον Παναθηναϊκό!
Τα μηνύματα Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για τους 21 αδικοχαμένους της Θύρας 7
Exit mobile version