Κάκος: «Η χειρονομία του Σεμέδο τιμωρείται μόνο με κόκκινη, δε μπορεί να μην το είδε ο VAR»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάκος: «Η χειρονομία του Σεμέδο τιμωρείται μόνο με κόκκινη, δε μπορεί να μην το είδε ο VAR»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Χειρονομία Σεμέδο: Ο Κερκυραίος πρώην διαιτητής, σχολίασε πέντε φάσεις από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση

08.02.2021 | 08:22

Ο Τάσος Κάκος σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις του Ολυμπιακός-ΟΦΗ στο «Total Football» του Open, υπογραμμίζοντας ότι ο Σεμέδο έπρεπε να αποβληθεί για την άσεμνη χειρονομία του στο τρίτο γκολ του Ελ Αραμπί. Ο Κερκυραίος πρώην διαιτητής, σχολίασε πέντε φάσεις από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, μένοντας περισσότερο στο θέμα που προέκυψε με την άσεμνη χειρονομία του Σεμέδο προς τον Ελ Αραμπί, μετά την επίτευξη του γκολ του δεύτερου, με το οποίο διαμόρφωσε το 3-0.

«Ο ποδοσφαιριστής κάνει μία χειρονομία που δεν επιτρέπεται ανεξάρτητα σε ποιον την κάνει. Δεν έχει να κάνει αν είναι σε συμπαίκτη. Είναι άσεμνη χειρονομία και τιμωρείται μόνο με κόκκινη κάρτα. Ο διαιτητής έχει γυρίσει πλάτη κάτι που είναι μεγάλο λάθος. Ο VAR δε μπορεί να μην είδε αυτό που είδαμε εμείς. Είναι πολύ λυπηρό…» ανέφερε σχετικά ο Κάκος.

Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός ξεμπέρδεψε πολύ νωρίς στο ματς της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ. Από το πρώτο ημίχρονο βρέθηκε προηγούμενος στο σκορ με 2-0 χάρη στα τέρματα των Εμβιλά (19′) και Μασούρα (37′), με τους Κρητικούς να έχουν ρόλο κομπάρσου και να μην μπορούν να αντιδράσουν. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε μία τρόπον τινά συντήρηση δυνάμεων από πλευράς Πειραιωτών (αν και είχε τις ευκαιρίες του), με τον Μαρτίνς να δίνει την ευκαιρία στον Παπασταθόπουλο να κάνει ντεμπούτο και να βλέπει τον Ελ Αραμπί να ξαναβρίσκει δίχτυα για το τελικό 3-0.

Tι είπε ο Βαρούχας για τις επίμαχες φάσεις στο Ολυμπιακός-ΟΦΗ

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε στην Αθλητική Κυριακή τις επίμαχες φάσεις από τον αγώνα Ολυμπιακός-ΟΦΗ 3-0. Ο καθηγητής διαιτησίας, αναφερόμενος στο μαρκάρισμα του Μασούρα επί του Ουές στη φάση του 53ου λεπτού, είπε ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού θα έπρεπε να αποβληθεί ως τελευταίος παίκτης στην άμυνα. Μιλώντας για τους πανηγυρισμούς των ερυθρολεύκων μετά το γκολ του Ελ Αραμπί είπε ότι σύμφωνα με το γράμμα του κανονισμού ο Σεμέδο θα έπρεπε να δει κόκκινη κάρτα για τη χειρονομία που έκανε.

Exit mobile version