Survivor spoiler σήμερα 7/2 – έπαθλο: Ποιο κερδίζουν, κόκκινοι ή μπλε;

LIFESTYLE

Survivor spoiler σήμερα 7/2 – έπαθλο: Ποιο κερδίζουν, κόκκινοι ή μπλε;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler σήμερα 7/2 - έπαθλο: Θα επαληθευτεί το spoiler; Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο σήμερα Κυριακή 7/2;

07.02.2021 | 12:27

Survivor spoiler σήμερα 7/2 – έπαθλο: Νέο επεισόδιο σήμερα Κυριακή (7/2) για το Survivor και αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις. Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο; Θα πετύχουν άραγε το 3-1 γι’ αυτή τη βδομάδα οι «κόκκινοι» ή θα ισοφαρίσει σε 2-2 η μπλε ομάδα; Αυτή τη βδομάδα το Survivor είχε τεράστια ανατροπή, μιας και οι κόκκινοι κατάφεραν να ξεσηκώσουν το Twitter με τις νίκες.  Αρχικά «έσπασαν» 8-0 σερί που είχαν οι αντίπαλοί τους και κέρδισαν και τις δύο ασυλίες. Έτσι δεν έχασαν παίκτη, ενώ μετά το αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας, επιτέλους έφαγαν! Στο συμβούλιο του νησιού η μπλε ομάδα μετά από τη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, έχασαν τη Βαλέρια Χοψονίδου, η οποία αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο. Έλενα Κρεμλίδου και Ελευθερία Ελευθερίου παρέμειναν στο παιχνίδι, με την τελευταία όμως να έχει θέσει τον εαυτό της εκτός ομάδας, λόγω της συμπεριφοράς των συμπαικτών της απέναντί της.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι με το ενάμιση πόδι εκτός Survivor… Όμως παρόλα αυτά, οι μπλε δεν επιτρέπουν στα “εσωτερικά” να τους επηρεάσουν. Επέστρεψαν δριμύτεροι και κέρδισαν -ξανά- το έπαθλο επικοινωνίας, όπου εκεί είδαμε τους παίκτες να «λυγίζουν» αντικρίζοντας πρόσωπα των οικογενειών τους.

Survivor spoiler σήμερα 7/2 – έπαθλο: Ποιο κερδίζουν, κόκκινοι ή μπλε;

Πάμε όμως στα σημερινά και στο αγώνισμα με έπαθλο φαγητό. Ποιος θα είναι ο νικητής; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας από τον Άγιο Δομίνικο, θα δούμε μία συναρπαστική μάχη, όμως τελικά η κόκκινη ομάδα θα κερδίσει πολύ εύκολα! Οι «μπλε» θα ζοριστούν πολύ στο σημερινό στίβο μάχης και θα βγάλουν πάνω στο αγώνισμα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσά τους.

Survivor spoiler σήμερα 7/2: Το τρέιλερ

Survivor – Βαλέρια: Η αλήθεια για την “υποομάδα” και ο άγνωστος καβγάς με τη Βέλλη

Τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποχώρησή της από το “Survivor 4”, έκανε η Βαλέρια Χοψονίδου, καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, “Love it”. Η σχεδιάστρια ρούχων, λίγες μόλις ημέρες μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε για την “υποομάδα” που κατηγορήθηκε ότι θέλησε να δημιουργήσει με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, ενώ αποκάλυψε και έναν άγνωστο καβγά που είχε με την Άννα Μαρία Βέλλη.

“Στεναχωρήθηκα που αποχώρησα. Το περίμενα, τα παιδιά ήταν μια παρέα. Θα μπορούσαν να μου δώσουν μια ευκαιρία. Την πρώτη μέρα που πήγα στην ομάδα, όταν μιλούσαν όλοι μαζί και πλησίαζα, σταματούσαν, δεν ήταν ευχάριστο και ένιωθα άβολα. Με την Ελευθερία γνωριζόμασταν από πριν, ένιωθα ότι έχω έναν δικό μου άνθρωπο εκεί μέσα. Τη δεύτερη εβδομάδα ήρθα κοντά και με την Ελένη. Δεν μπορείς να δημιουργήσεις μια υποομάδα με τρία άτομα όταν απέναντί σου έχεις οκτώ”, είπε χαρακτηριστικά. “Ορκίζομαι ότι ποτέ δεν μου είπαν τα κορίτσια να δημιουργήσουμε υποομάδα. Δεν είχα συνεννοηθεί με την Ελευθερία ποιον θα ψηφίσουμε. Ένιωσα ότι οι συμπαίκτες μου ενοχλήθηκαν που με υπερασπίστηκε η κόκκινη ομάδα. Ίσως αν έμπαινα στην κόκκινη να είχα διαφορετική αντιμετώπιση. Η Άννα Μαρία με κατηγορούσε ότι την ψήφισα επειδή μου το είπε η Ελευθερία”.

Survivor: Ο παίκτης που έχασε… δόντι

Ένα μικρό ατύχημα είχε παίκτης του Survivor και ελάχιστοι το παρατήρησαν. Την αποκάλυψη έκανε η SoulaGramourous στο Instagram. Συγκεκριμένα σε κοντινό του Πάνου Καλίδη από το χθεσινό αγώνισμα η δαιμόνια SoulaGlamourous ανακάλυψε πως ο τραγουδιστής έχει χάσει το ένα του… ψεύτικο δόντι! Όπως φαίνεται και στη παρακάτω φωτογραφία ο Πάνος Καλίδης είχε προχωρήσει σε τοποθέτηση θηκών στα δόντια. Ο τραγουδιστής κάπου θα χτύπησε και η κατάληξη ήταν αυτή που βλέπετε.

Exit mobile version