Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler διαρροή 7/2: Ποιοι κερδίζουν σήμερα το έπαθλο
LIFESTYLE

Survivor spoiler διαρροή 7/2: Ποιοι κερδίζουν σήμερα το έπαθλο

Survivor spoiler διαρροή 7/2: To spoiler κυκλοφορεί και είναι... δυνατό - Ποιοι κερδίζουν σήμερα;

Survivor spoiler διαρροή 7/2: Ο κακός χαμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση που θέλει δυο παίκτες του Survivor 4 να έχουν κάνει έρωτα στο δάσος του Άγιου Δομίνικου. Όπως λοιπόν γράφτηκε και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, αυτοί οι δυο παίκτες είναι ο Τζέιμς Καφετζής και η Μαριπόζα. Οι παίκτες της Μπλε ομάδας γνωρίζονται πριν από το παιχνίδι, καθώς έχουν κάνει μαζί διακοπές στην Ρόδο, όπως είχε αποκαλυφθεί. Μάλιστα, από την πρώτη κιόλας ημέρα στο ριάλιτι, έδειχναν πως είναι αρκετά κοντά.

Σύμφωνα όμως με το Vanda’s blog του Youweekly.gr, το ζευγάρι που πιάστηκε να κάνει σεξ δεν ήταν αυτό. «Αφήστε τους να γράφουν ότι θέλουν, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο εγώ θα σας το έλεγα», είπε χαρακτηριστικά η πηγή. Μπορεί οι δυο τους να γνωρίζονται πριν από το παιχνίδι ωστόσο, η σχέση τους είναι καθαρά φιλική και τίποτα παραπάνω.

Survivor spoiler διαρροή 7/2: Σκληρή μάχη σήμερα

Την Κυριακή 7/2 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, θα παρακολουθήσουμε ακόμη ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor 4, το οποίο θα είναι πολύ έντονο στον στίβο μάχης, με τους Κόκκινους να βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού. Τόσο η Μπλε ομάδα, όσο και η Κόκκινη θα μπει αποφασισμένη να κερδίσει τον αγώνα. Τα αίματα έχουν ανάψει μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού και θα τα δώσουν όλα για όλα.

Όπως είδαμε στο trailer 7/2 το αγώνισμα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, καθώς θα έχει πολλά εμπόδια, ενώ ο στόχος θα είναι αρκετά δύσκολος. Πολλοί είναι οι πανηγυρισμοί και από τις δύο ομάδες, ωστόσο ένας της Κόκκινης ομάδας, μπορεί να τους στοιχίσει πολύ. Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μπόγδανος πρόκειται να πανηγυρίσει την νίκη του στον αγώνα με τον Κρις, χωρίς ωστόσο να δει ότι τελικά δεν πέτυχε τον στόχο.

Θα είναι αργά όταν το παρατηρήσει ή θα καταφέρει να το σώσει τελευταία στιγμή;

Από την άλλη στην παραλία της Κόκκινης ομάδας ο Τριαντάφυλλος φαίνεται αρκετά ορεξάτος και θα βρει διάφορους τρόπους για να… ψυχαγωγηθεί. Έτσι λοιπόν, θα υποδυθεί τον Ταρζάν και στην προσπάθεια του να “πετάξει” με ένα σχοινί, θα κοπεί και θα πέσει κάτω…

Survivor spoiler διαρροή 7/2: Ποιοι θα κερδίσουν το έπαθλο;

Το πρώτο spoiler θέλει την κόκκινη ομάδα να κερδίζει. Και μάλλον είναι σιγουράκι. Οι κόκκινοι μειώνουν δηλαδή σε 9-3 το συνολικό σκορ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις