Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler διαρροή 7/2: Ο Τριαντάφυλλος το παίζει… Ταρζάν, αλλά του βγαίνει ξινό
LIFESTYLE

Survivor spoiler διαρροή 7/2: Ο Τριαντάφυλλος το παίζει… Ταρζάν, αλλά του βγαίνει ξινό

Survivor spoiler διαρροή 7/2: Σκληρές μονομαχίες σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό στίβο μάχης

Survivor spoiler διαρροή 7/2: Το Survivor έχει γίνει πια λατρεία και όλοι περιμένουν τα νέα επεισόδια Μπορεί μέχρι πριν από μία εβδομάδα να βλέπαμε συνεχώς πως κερδίζει η μπλε ομάδα, τώρα όμως η κόκκινη φαίνεται να έχει πάρει τα πάνω της με τις νέες προσθήκες και να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Οι κόκκινοι πήραν δύο σερί νίκες, και μάλιστα ασυλίας, οδηγώντας έτσι τους μπλε στο συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να ψηφίσουν παίκτες προς αποχώρηση.

Κι ενώ τα spoilers που κυκλοφορούσαν ήθελαν την Έλενα Κρεμλίδου να αποχωρεί, εν τέλει αυτή που αποχαιρέτισε τον Άγιο Δομίνικο ήταν η Βαλέρια Χοψονίδου. Σήμερα Κυριακή 7/2 θα δούμε νέο επεισόδιο Survivor κι ένα νέο αγώνισμα το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό και θα είναι από αυτά που ξεκινούν πρωί και τελειώνουν βράδυ.

Survivor spoiler διαρροή 7/2: Θα φύγει η Ελευθερία;

Στις παραλίες πάντως των δύο ομάδων υπάρχει μια κάποια δυσκολία στη συμβίωση, με πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε» να αναφέρουν πως η Ελευθερία Ελευθερίου θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. Στην παραλία των κόκκινων πάντως ο Τριαντάφυλλος το «ζει» και όσο μπορεί το διασκεδάζει στο έπακρον. Και εδώ έρχονται τα δυσάρεστα, αφού ο Τριαντάφυλλος είχε ένα ατύχημα και υπήρξε αγωνία στην ομάδα. Όντας στη ζούγκλα της Δομινικανής δημοκρατίας λοιπόν αποφάσισε να μιμηθεί τον Ταρζάν, κυριολεκτικά.

Βρήκε λοιπόν την περικοκλάδα που έψαχνε προκειμένου να αποτυπώσει στο 100% τον Ταρζάν, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε. Το κλαδί έσπασε και ο Τριαντάφυλλος σωριάστηκε στο έδαφος.

Survivor spoiler 7/2: Δες το trailer του αποψινού επεισοδίου

Δείτε ακόμη

Survivor spoiler 7/2: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα επάθλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις