Survivor spoiler διαρροή 7/2 έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν σήμερα

LIFESTYLE

Survivor spoiler διαρροή 7/2 έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν σήμερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler διαρροή 7/2 έπαθλο: Έπειτα από ένα επεισοδιακό συμβούλιο το κλίμα παραμένει βαρύ, στην παραλία της μπλε ομάδας του Survivor 4.

07.02.2021 | 21:15

Survivor spoiler διαρροή 7/2 έπαθλο: Μια επεισοδιακή εβδομάδα παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Survivor 4, καθώς έπειτα από 8 σερί ήττες, η κόκκινη ομάδα δεν επανήλθε απλά στις νίκες, αλλά οδήγησε τους αντιπάλους σε διπλή ψηφοφορία για αποχώρηση. Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε και έτσι η μπλε ομάδα αποχαιρέτισε τη Βαλέρια Χοψονίδου, έχοντας να αντιμετωπίσει καβγάδες και ένταση, κυρίως μεταξύ της Άννας Μαρίας και του Νίκου με την Ελευθερία. Η Κύπρια τραγουδίστρια φαίνεται πως έχει απομονωθεί τελείως στην παραλία των μπλε στο Survivor 4, κάτι που θα δούμε και στο αποψινό επεισόδιο.

Survivor spoiler διαρροή 7/2: Η τούμπα του Ντάφι!

Σε άλλα νέα, το τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής παρουσιάζει τον Τριαντάφυλλο να επιχειρεί να αναπαραστήσει τον Ταρζάν, κρεμάμενος από μια κλιματσίδα στην παραλία. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό, καθώς ο παίκτης του Survivor 4 πέφτει άτσαλα στο έδαφος.

Survivor spoiler διαρροή 7/2 έπαθλο: LIVE

Survivor spoiler διαρροή 7/2 έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν σήμερα

Μπορεί η κόκκινη ομάδα να έχει πάρει ξανά τα πάνω της, ωστόσο παραμένει νηστική, αφού δεν έχει κερδίσει ακόμη σε έπαθλο φαγητού στο Survivor 4. Σύμφωνα όμως με όσα διαρρέουν στο διαδίκτυο για τον αποψινό αγώνα, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας κάνουν το 9-3 και καταφέρνουν να επικρατήσουν σε ένα έπαθλο φαγητού έπειτα από καιρό. Το αγώνισμα της Κυριακής είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, ενώ αν κρίνουμε από τα πλάνα στο trailer για το αποψινό επεισόδιο του Survivor 4, υποθέτουμε πως η νίκη θα κριθεί στον πόντο, με έναν στόχο αρκετά δύσκολο.

Survivor: Επέστρεψε η Βαλέρια

Με ωραία διάθεση αν και ταλαιπωρημένη επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο η Βαλέρια Χοψονίδου. Η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όπως είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα. H Βαλέρια επέστρεψε πριν από λίγες μόνο ώρες και στο αεροδρόμιο την περίμεναν δημοσιογράφοι από τηλεοπτικές εκπομπές για να της αποσπάσουν έστω και μια δήλωση. Eπιπλέον, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες κρατούσε μια ανθοδέσμη και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη και χαμογελαστή!

Να σας θυμίσουμε τι ακριβώς είχε πει μετά την αποχώρησή της στην εκπομπή «Love It»: «Στεναχωρήθηκα που έφυγα, το περίμενα γιατί τα παιδιά ήταν μία παρέα… Το περίμενα ότι θα με ψήφιζαν γιατί αγωνιστικά δεν ήμουν αυτό που ήθελαν. Δεν πω ότι ήταν αδικία που με ψήφισαν αλλά θα μπορούσαν να μου δώσουν μία ευκαιρία…»!

Survivor: Κολλητή φίλη της Ελευθερίου κατακεραυνώνει τον Παππά: «Φέρθηκε άνανδρα»

Η Ιωάννα Σιαμπάνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα». Η κολλητή φίλη της Ελευθερίας Ελευθερίου αποκάλυψε πως ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που έμαθε για την συμμετοχή της τραγουδίστριας στο ριάλιτι επιβίωσης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον συμπαίκτη της Αλέξη Παππά, χαρακτηρίζοντας «άνανδρη» την συμπεριφορά του προς την τραγουδίστρια.

«Μου κάνει τρομερή εντύπωση το ότι εναντιώθηκαν άντρες απέναντι σε μια γυναίκα. Ο Αλέξης Παππάς μου έκανε πολύ κακή εντύπωση. Κατάλαβα ότι η Ελευθερία ήρθε λίγο πιο κοντά με τον Αλέξη Παππά, ίσως εκείνη να ήταν γοητευμένη, για αυτό μου έκανε εντύπωση.». «Σε μια γυναίκα που υποτίθεται ότι έρχεσαι κι εσύ ο ίδιος πιο κοντά, ξαφνικά μιλάς με τέτοιον τρόπο; Μου έβγαλε κάτι πολύ ανέντιμο, σαν να έβγαλε μια ρουφιανιά η οποία δεν του αρμόζει. Δεν ήταν καθόλου κομψό αυτό που έκανε, έφτασε σε σημείο να γίνεται άνανδρος. Ίσως η κατάσταση να τον ωθεί να βγάζει έναν κακό εαυτό.».

Survivor: Φήμες πως παίκτες έκαναν σεξ στο δάσος

Το φετινό Survivor φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει τους πιο ισχυρούς δεσμούς και τις πιο μεγάλες αντιπαλότητες ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, σε σχέση με τις άλλες χρονιές. Οι φήμες για ζευγάρια που προχώρησαν και ολοκλήρωσαν τις σχέσεις τους σε ριάλιτι επιβίωσης υπήρχαν πάντα, με το φετινό Survivor να μην αποτελεί εξαίρεση.

Mία τέτοια σχέση μόλις ξεκίνησε και έφτασε στο… απροχώρητο, μέσα στο δάσος που δεν υπήρχαν κάμερες. Οι παίκτες, ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από τους συμπαίκτες τους, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για παίκτες που συνυπήρχαν από την αρχή του παιχνιδιού ή αν κάποιος από τους δύο εμπλεκομένους μπήκε στην πορεία του παιχνιδιού. Πηγές, πάντως, αναφέρουν πως δεν θα χρειαστεί να πουν τίποτα, καθώς οι δύο παίκτες… θα καρφωθούν μόνοι τους στα επόμενα επεισόδια.

Survivor: Ο Βασάλος αποκάλυψε πως ήθελε να φύγει από την πρώτη εβδομάδα

Με αφορμή τα δημοσιεύματα και τις φήμες περί οικειοθελούς αποχώρησης της τραγουδίστριας και διαγωνιζόμενης, Ελευθερίας Ελευθερίου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξομολογήθηκε πως ήθελε να φύγει και να τα παρατήσει από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Επιπλέον, λίγο αργότερα έκανε λόγο και για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και εξομολογήθηκε ότι είχε κι εκείνη τάσεις φυγής από το ριάλιτι επιβίωσης. Συγκεκριμένα είπε ο πρώην παίκτης: «Εγώ την πρώτη εβδομάδα ήθελα να αποχωρήσω από το παιχνίδι λόγω πείνας. Λέω τι κάθομαι εδώ πέρα και βασανίζομαι.».

«Πάμε να φάμε έξω, να κάνουμε και προπόνηση. Και ήρθαν δυο-τρεις συμπαίκτες μου και μου είπαν: Καλά, είσαι χαζός;».

Exit mobile version