Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – 6η αγωνιστική: Βλέπει κορυφή
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σούπερ Λιγκ 2 – 6η αγωνιστική: Βλέπει κορυφή

Σούπερ Λιγκ 2 - 6η αγωνιστική: Η Παναχαϊκή εποφθαλμιά την πρώτη θέση και υποδέχεται τον Ιωνικό - Με Φραντζέσκο στον πάγκο ο Απόλλων Λάρισας φιλοξενεί τον Καρραϊσκάκη

Σούπερ Λιγκ 26η αγωνιστική: Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται απόψε η έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2. Όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 14.45 το μεσημέρι. Στο σπουδαιότερο από τα τρία παιχνίδια η Παναχαϊκή, εκ των φαβορί πρωτιάς και ανόδου, θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Αγιάς τον εξίσου φιλόδοξο Ιωνικό. Η ομάδα της Πάτρας παραμένει αήττητη πρωτάθλημα και διατηρεί την καλύτερη επίθεση, ενώ προέρχεται από άνετο διπλό 3-0 στη Λάρισα κόντρα στον Απόλλωνα. Δεν υπολογίζεται ενόψει Ιωνικού ο Λαρέα που αποβλήθηκε στο ματς της Λάρισας. Οι δε Νικαιώτες έκαναν αγχωτική νίκη 2-1 κόντρα στην Ιεράπετρα. Θα επιδιώξουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα στην αχαϊκή πρωτεύουσα για να μην χάσουν την επαφή τους με το …ρετιρέ!

Στα Χανιά, η τοπική ομάδα υποδέχεται τα Τρίκαλα. Οι Χανιώτες μόλις έκαναν την πρώτη τους φετινή νίκη και έβαλαν πλώρη για ψηλά. Απόψε πάντως δεν έχουν περιθώριο για στραβοπατημα αν δεν θέλουν να πάει στα χαμένα το τρίποντο με τη Δόξα, Στο στρατόπεδο του ΑΟΤ, παρά την ή ήττα από τον Λεβαδειακό ο πήχης παραμένει ψηλά. Αλλωστε με τρίποντο στα Χανιά οι Τρικαλινοί θα αναρριχηθούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ισχυρό κίνητρο δηλαδή!

ανετη νικη τα Τρικαλα

Σούπερ Λιγκ 2 – 6η αγωνιστική: Με Φραντζέσκο

Ο Καραϊσκάκης Αρτας, τέλος, θα δοκιμαστεί εκτός έδρας. Οι Ηπειρώτεες ακόμα αναζητούν το πρώτο τυος τρίποντο και δεν θα έχουν διαθέσιμο τον Βραζιλιάνο Λουίς Φελίπε που είχε αποβληθεί κόντρα στη Σίτι. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το ότι θα ντεμπουτάρει στον πάγκο του Απόλλωνα ο Κώστας Φραντζέσκος. Ο άλλοτε άσος του Πασναθηναϊκού και προπονητής των υποδομών του, ξεκινάει καριέρα σε ομάδα ανδρών και σήμερα θα κάτσει για πρώτη φορά βως head coach στον πάγκο.

premiera gia apollon larisas

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε στο Eurobasket η εθνική γυναικών, 73-55 τη Βουλγαρία
Έβγαλε Παναθηναϊκό χαρακτήρα και κέρδισε, ο ΠΑΟ 3-2 τον Ατρόμητο
Τράβηξε το σχοινί η διοικηση της ΑΕΛ κι αυτό σπάει…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις