ΑΕΚ – μεταγραφές: Μανόλο και Νταντσένκο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – μεταγραφές: Μανόλο και Νταντσένκο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΑΕΚ - μεταγραφές: Ο Χιμένεθ βάζει πάνω από όλα το καλό της Ενωσης και αυτό αποδεικνύεται και στην άμεση αξιοποίηση Νταντσένκο, αλλά και στη …μεσολάβηση για Λιβάγια

07.02.2021 | 20:51

ΑΕΚμεταγραφές: Κάθε άλλο παρά εμμονικός μπορεί να χαρακτηριστεί ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός κόουτς της ΑΕΚ μπροστά στο καλό της ομάδας του δεν βάζει τίποτε άλλο και αυτό αποδεικνύεται κάθε μέρα από όσα κάνει. Αλλά όχι μόνο. Και από όσα θέλει να κάνει για το κλαμπ. Η ιστορία με τον Ολεγκ Νταντσένκο είναι χαρακτηριστική. Η μοναδική χειμερινή μεταγραφή της ΑΕΚ είναι ο Ουκρανός ακραίος αμυντικός. Ο οποίος ήδη βρήκε θέση βασικού στην ενδχεκάδα της Ενωσης επί ημερών Χιμένεθ. Μεταγραφή του άλλωστε δεν είναι; Ε, οχι. Δεν είναι! 

Οι γνωρίζοντες καλά το ρεπορτάζ της ΑΕΚ λένε πως ο νεοαποκτηθείς παίκτης δεν ήταν επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ. Ότι αποτέλεσε εισήγηση του Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος ήξερε τον Ουκρανό ακραίο μπακ από την παρουσάι που είχε στο πρωτάθλημα της Ρωσίας πριν έρθει στην Ελλάδα. Ο δε Παναγιώτης Κονέ, απλώς ανέλαβε τις διαπραγματεύσεις και τις έφερε εις πέρας επτυχως, έστω και με καθυστέρηση. Εξ ου και όταν ο Ντνατσένκο ήρθε, ο Καρέρα ήταν ήδη παρελθόν! Αυτό, όμως, δεν εμπόδισε τον Μανόλο να περάσει άμεσα τον Νταντσένκο στο ροτέισον, αφού διέκρινε τη δυναμική του και έβαλε πάνω από όλα το καλό της ΑΕΚ.

ΑΕΚ – μεταγραφές: Και η υπόθεση Λιβάγια

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως ο Χιμένεθ έχει ταχθεί υπέρ της αξιοποίησης και του Μάρκο Λιβάγια. Ο παίκτης χαίρει της εκτίμησης του Ισπανού. Σε ανύποπτο χρόνο, άλλωστε, τον έχει χαρακτηρίσει ως τον πιο ποιοτικό παίκτη που παίζει στην Ελλάδα! Ως εκ τούτου, η εν εξελίξει διαδικασία επαναπροσέγγισης ΑΕΚ-Λιβάγια φέρει την υπογραφή Χιμένεθ. Κι αν τελικά αλλάξει το κλίμα και ο Κροάτης επαναξιοποιηθεί, θα έχει βάλει ο Μανόλο το χεράκι του στο να μην χάσει ένα περιουσιακό της στοιχείο η Ενωση!

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε στο Eurobasket η εθνική γυναικών, 73-55 τη Βουλγαρία
Έβγαλε Παναθηναϊκό χαρακτήρα και κέρδισε, ο ΠΑΟ 3-2 τον Ατρόμητο
Τράβηξε το σχοινί η διοικηση της ΑΕΛ κι αυτό σπάει…
Exit mobile version