Αθήνα

°C

Δευτέρα

17

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / The Voice ποιοι πάνε τελικό: Αυτοί είναι οι 8 παίκτες που πήραν το «χρυσο» εισιτήριο
LIFESTYLE

The Voice ποιοι πάνε τελικό: Αυτοί είναι οι 8 παίκτες που πήραν το «χρυσο» εισιτήριο

The Voice ποιοι πάνε τελικό: Το μουσικό talent show του ΣΚΑΙ ''The Voice'' φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του

Το μουσικό talent show του ΣΚΑΙ ”The Voice’‘ φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Χθες ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός απ’ όπου προέκυψαν οι 8 παίκτες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό. Tους 14 διαγωνιζόμενους υποδέχτηκε στη σκηνή η εκθαμβωτική Δούκισσα Νομικού, ενώ στο Social Media Room, στο πλευρό των παικτών ήταν η Λάουρα Νάργες.

Από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη παρακολουθήσαμε στον ημιτελικό τους: Αθηνά Βέρμη και Μαρσελίνο Σερίφι. Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη συμμετείχαν ο Νίκος Νταλάκας, η Καλένα Κτίστη και η Λία Μίχου ενώ από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου οι διαγωνιζόμενοι ήταν οι: Σταύρος Πηλιχός, Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλους, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, Κωνσταντίνος Κρομμύδας και Αλεξάνδρα Σιετή. Τέλος, από την ομάδα του Σάκη Ρουβά στον ημιτελικό πέρασαν οι: Javier Silva Escola, Μάριος Πασιαλής, Κατερίνα Μπαταλογιάννη και Ειρήνη Περικλέους. Οι τέσσερις coaches είχαν προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο τους δικούς τους τραγουδιστές διεκδικώντας την πρόκριση. Ωστόσο η τελική απόφαση ήταν αποκλειστικά του τηλεοπτικού κοινού.

Το κοινό ψήφισε και αποφάσισε πως οι 8 που θα δούμε στον μεγάλο τελικό είναι η Ειρήνη Περικλέους, η Αλεξάνδρα Σιετή, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, ο Νίκος Νταλάκας, η Κατερίνα Μπαταλογιάννη, ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος, η Λία Μίχου και η Αθηνά Βέρμη.

Ειρήνη Περικλέους

Αλεξάνδρα Σιετή

Ιωάννα Γεωργακοπούλου

Νίκος Νταλάκας

Κατερίνα Μπαταλογιάννη

Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος

Λία Μίχου

Αθηνά Βέρμη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις