MasterChef 5 Πέτρος: Ο παίκτης που είπε στον Κοντιζά ότι τον αγαπάει

LIFESTYLE

MasterChef 5 Πέτρος: Ο παίκτης που είπε στον Κοντιζά ότι τον αγαπάει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

MasterChef 5 Πέτρος: Ένας από τους παίκτες που τράβηξε τα βλέμματα πάνω του ήταν ο Πέτρος

06.02.2021 | 10:58

Οι auditions του MasterChef έφτασαν στο τέλος τους χθες Παρασκευή (5/2) με τους τελευταίους επίδοξους σεφ να παίρνουν την ποδιά και να περνούν στην επόμενη φάση. Στο bootcamp πρόκειται να δούμε όσους διαγωνιζόμενους κατάφεραν να αποσπάσουν δύο “ναι” από τους κριτές και τους δόθηκε μία ευκαιρία για να αποδείξουν το ταλέντο τους στη μαγειρική, τις γνώσεις και το πάθος τους. Οι διαγωνιζόμενοι θα μαγειρέψουν στην κουζίνα του “MasterChef 5” για 40 λεπτά και θα πρέπει να πάρουν τρία “ναι” για να μπορέσουν να προχωρήσουν στην τελευταία φάση, που είναι η είσοδος στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής του Star. Ένας από τους παίκτες που τράβηξε τα βλέμματα πάνω του ήταν ο Πέτρος.

Την ώρα που έφτιαχνε το rib-eye φιλέτο του εξέφρασε τον θαυμασμό του στον σεφ και κριτή. Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε τον χρόνο που είχε να μαγειρέψει, ο παίκτης αποκρίθηκε: «Πω πω σας αγαπάω…», με τον σεφ έκπληκτο να του απαντάει «Ορίστε»; «Σας αγαπάω που μου το θυμίσατε», απάντησε γελώντας 0 23χρονος διαγωνιζόμενος, με τον σεφ να του λέει: «Παρακαλώ Πέτρο μου…». Λίγα λεπτά πριν ο διαγωνιζόμενος δήλωσε ότι οι κριτές είναι πιο ωραίοι από κοντά, χαρακτηρίζοντάς τους «καλά τυπάκια». «Ο κύριος Κοντιζάς μου αρέσει λίγο παραπάνω… είναι πιστεύω ο ήρωάς μου», είπε στην κάμερα, εκφράζοντας στη συνέχεια τη διάθεσή του να κερδίσει το MasterChef.

MasterChef 5: Τα κατάφερε ο Μανώλης;

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την τελευταία ημέρα των audition για το MasterChef 5. Την τύχη του στον διαγωνισμό θέλησε να δοκιμάσει και ο πολύ χαμογελαστός Μανώλης, ο οποίος από μικρός βρίσκεται στις κουζίνες. Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε να προσθέσει στο πιάτο του τις δύο από τις πέντε παρασκευές του κι έτσι, ήταν πολύ απογοητευμένος. Για να «σπάσει» τον πάγο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε στον παίκτη ότι μοιάζει με τον Έλληνα Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκο. Αν και οι κριτές βρήκαν την ιδέα του πολύ ενδιαφέρουσα, τού έδωσαν «όχι», καθώς η προσπάθειά του ήταν ελλιπής, αλλά του είπαν ένα μεγάλο «μπράβο» για το χαμόγελο και τη θετική του ενέργεια.

MasterChef 5: Ο Ιταλός Τζιοβάνι ξεχώρισε από την πρώτη οντισιόν

Ενθουσιάστηκε ο Πάνος Ιωαννίδης με τη συμμετοχή του Ιταλού Τζιοβάνι από το Μπάρι, αφού είχε την ευκαιρία να εξασκήσει τα ιταλικά του που έχει ξεχάσει. Οι τρεις κριτές δοκίμασαν το πιάτο του που στα ιταλικά ακουγόταν πιο… φαντεζί. Ο Σωτήρης Κοντιζάς τον ρώτησε που θα μπορούσε να φτάσει στο περσινό MasterChef, με εκείνον να λέει στο top-5. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του είπε να μην αγχώνεται με τα ελληνικά του. Αρχικά του είπε ότι έφτιαξε ένα πολύ όμορφο πιάτο κι ότι έχει κάνει το απόλυτο ψήσιμο του φιλέτου αρνιού. Έτσι πήρε το πρώτο, μεγάλο «ναι».

Πολύ σωστό βρήκε το πιάτο κι ο Σωτήρης Κοντιζάς, χαρακτηρίζοντας τον πουρέ εξαιρετικό, δίνοντάς του το δεύτερο «ναι». Ο Πάνος Ιωαννίδης αποθέωσε τις γεύσεις και του έδωσε το τρίτο «ναι» και τη λευκή ποδιά που τον πήγε κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef 5. Ο Τζιοβάνι δήλωσε έτοιμος να ξεκινήσει.

Exit mobile version