Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Προσπάθησε να ρίξει «βόμβα» με Ερτέλ ο «Εξάστερος»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προσπάθησε να ρίξει «βόμβα» με Ερτέλ ο «Εξάστερος»

Ερτέλ - Ρεάλ: Ο Τομάς Ερτέλ δεν έχει δικαίωμα να παίξει φέτος με άλλη ομάδα στην Ευρωλίγκα κι έτσι προτιμά να ολοκληρώσει τη χρονιά στη χώρα του

Ελεύθερος αλλά… όχι ακριβώς, μένει μετά από ένα “θρίλερ” ο Τομάς Ερτέλ από τη Μπαρτσελόνα, όμως δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Euroleague με άλλη ομάδα την φετινή σεζόν, ενώ το καλοκαίρι όλα δείχνουν πως θα μεταγραφεί στην Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με το «Eurohoops» λοιπόν, ο «Εξάστερος» κατέθεσε στον Γάλλο πόιντ γκαρντ, πρόταση για συμβόλαιο τεσσάρων μηνών, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα στην «μάχη» για την κατάκτηση του εγχώριου νταμπλ. Μια πρόταση την οποία το δημοσίευμα χαρακτηρίζει αρκετά καλή για τα υπάρχοντα δεδομένα.

Το «deal» πάντως δεν ολοκληρώθηκε, αφού ο παίκτης φαίνεται πως θα παίξει για το υπόλοιπο της σεζόν στην πατρίδα του, με την φανέλα της Βιλερμπάν. Την οριστική του απόφαση θα την πάρει μετά τα «παράθυρα» των Εθνικών, όμως όλα δείχνουν ότι θα παίξει στην Γαλλία, ενισχύοντας την ομάδα του Τόνι Πάρκερ στην προσπάθεια για κατάκτηση του του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Η πρόταση αυτή πάντως δείχνει και την επιθυμία των «πράσινων» να προχωρήσουν σε μια ουσιαστική προσθήκη, που θα τους κάνει το απόλυτο φαβορί για τους εγχώριους τίτλους. Υπενθυμίζουμε πως η προθεσμία για μεταγραφή παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί στην Euroleague ολοκληρώνεται στις 24 Φεβρουαρίου, ενώ στην Basket League μπορεί να γίνει αλλαγή στο ρόστερ μέχρι και την έναρξη των Play Offs.

Ο Γάλλος ήταν δύο χρονιές καλύτερος πασέρ της Euroleague. Τις σεζόν 2014-15 (6.39 μ.ο.) και 2015-16 (7.92 μ.ο.). Στην Euroleague έχει μέσους όρους 9.9 πόντων, 2.1 ριμπάουντ και 5.6 ασίστ σε 211 αγώνες.

Δείτε ακόμη
Αήττητοι “στα όπλα” Λεβαδειακός vs Διαγόρας
Ρέστα στη Λαμία παίζει η ΑΕΛ, Νέα σελίδα για Ατρόμητο με τον Παναθηναϊκό
Ημέρα μνήμης, 63 χρόνια από την τραγωδία του Μονάχου για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις