Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – ανατροπή: Καταστροφή της ΑΕΛ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – ανατροπή: Καταστροφή της ΑΕΛ

Σούπερ Λιγκ - ανατροπή: Μια επιταγή που φέρεται να έμεινε χωρίς αντίκρυσμα έφερε ανάκληση μεταγραφών και δελτίων, με 12 άτομα στον ”τελικό” με τη Λαμία

Σούπερ Λιγκ – ανατροπή: Βόμβα στο πρωτάθλημα, δυναμίτης στα θεμέλια της ΑΕΛ λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ματς-τελικός με τη Λαμία!  Ειδικότερα, μια ακάλυπτη επιταγή της ΠΑΕ που δεν τακτοποιήθηκε για 15 μέρες σφραγίστηκε χθες! Αμέσως εστάλη στην Επιτροπή Μεταγραφών της ΕΠΟ η οποία οδηγήθηκε πριν λίγη ώρα στο να ανακαλέσει τα δελτία 10 ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ! Ολων όσων, δηλαδή, έχουν αποκτηθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Κανείς εξ αυτών δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τη Λαμία. Ετσι η ΑΕΛ πάει αποδεκατισμένη στο μεγάλο ματς και με τα πλάνα του Φέστα να ανατρέπονται πλήρως! 

Η επιταγή, ποσού 24 χιλιάδων ευρώ, ήταν για οφειλές της ΠΑΕ προς στην ΕΠΟ. Και είχε ημερομηνία λήξης την 19η Ιανουαρίου. Μέχρι χθες, δε, παράμενε ανεξόφλητη  και ως εκ τούτου ανακλήθηκε η βεβαίωση περί μη οφειλών της ΠΑΕ. Αρα ανακλήθηκε  και η δυνατότητα να πραγματοποιήσει μεταγραφές η ΑΕΛ τον Ιανουάριο!

οριστικα στις 18/2 οι εκλογες

Σούπερ Λιγκ – ανατροπή: Χωρίς αποστολή!

Οι περί ων ο λόγος δέκα ποδοσφαιριστές, των οποίων ανακλήθηκαν τα δελτία είναι οι εξής: Ντίνου Γκράουρ, Ενίς Μπεν-Χατίρα, Νίκολα Γιακιμόφσκι, Μπέντζαμιν Μουκάντζο, Αντριάν Χουσίνο, Ματίας Ακούνια, Νίκος Καρανίκας, Μαξίμ Μαξιμένκο, Αθανάσιος Στοϊονοβιτς, Αντριάν Κολομπίνο, Ούρος Τσόσιτς. Είναι χαρακτηριστικό, δεμ πως όλοι οι παραπάνω βρίσκονταν στην 22μελή αποστολή του Φέστα. Και πλέον η ΑΕΛ μένει με 12 παίκτες στην αποστολή για το ματς των 17.15. Ισως να μην συμπληρώνει και 11άδα ο Ιταλός τεχνικός!

Πάντως ως την ύστατη ώρα από την ΑΕΛ έλεγαν πως δεν έχουν ενημέρωση για κάποια απόφαση επίσημα Και πως θα πάνε κανονικά στο ματς με όλους τους παίκτες. Κάτι που σημαίνει πως ρισκάρει και μηδενισμό και τιμωρία η ΑΕΛ που θα κυνηγήσει νομικά την υπόθεση πλέον.

ισοπαλια για ΑΕΛ και Βόλο

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε με την ψυχή στο στόμα 5-3 τη Γρανάδα η Μπαρτσελόνα
Πρόκριση για 3/4 φαβορί στο κύπελλο Γερμανίας
Μόνη πρώτη η Σίτι, 2-0 στην Μπέρνλι, ηττα-στραπάτσο για τη Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις