Πάνος Καμμένος γιος: Μια ιδιαίτερη φωτογραφία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνος Καμμένος γιος: Μια ιδιαίτερη φωτογραφία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πάνος Καμμένος γιος: Ο Πάνος Καμμένος μας συστήνει τον καταδρομέα γιό του

05.02.2021 | 16:52

Μια ιδιαίτερη φωτογραφία ανέβασε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ποζάρει περήφανα δίπλα στο καταδρομέα γιό του. Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι πατέρας 5 παιδιών, τεσσάρων αγοριών και μιας κόρης.

Ο Πάνος Καμμένος έχει αποτραβηχτεί από τα κοινά και βρίσκεται σύμφωνα με τα λεγόμενά του σε κατάσταση αγρανάπαυσης, ενώ εύχεται να μη χρειαστεί να ασχοληθεί ξανά με την πολιτική σκηνή. Προτιμά να περνά τον χρόνο του με την οικογένειά του και βοηθά τους γιους του με την ανασύσταση της οικογενειακής επιχείρησης αυτοκινήτων που ξεκίνησαν.

Με τη σύζυγό του Έλενα Τζούλη γνωρίστηκε στη δίκη της 17 Νοέμβρη, όπου και την ερωτεύτηκε κατά την αγόρευσή της κατά του Δημήτρη Κουφοντίνα. Σήμερα μετράνε 17 χρόνια μαζί και ο έρωτάς τους είναι αναλλοίωτος, αφού εξακολουθεί να δηλώνει ερωτευμένος με την ίδια και τον μαχητικό της χαρακτήρα, όπως είχε πει σε συνέντευξή του το 2019 στον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Ξενύχτια και αγωνίες επιβραβεύονται από τα παιδιά σου”

“Στη ζωή αξιώματα περνάν αυτό που μετράει είναι να βλέπεις κάποια στιγμή ότι ξενύχτια αγωνίες επιβραβεύονται από τα παιδιά σου. Είμαι πολύ περήφανος για τον καταδρομέα μαχητή μου τον Νικόλα…”.

Δείτε ακόμη
Πολλές χιλιάδες ευρώ στον Κουρτάκη από τον Καμμένο
Ο Βαρουφάκης διώχνει τον Δήμο Μούτση μετά την καταγγελία της Σέρβου
Σπάνια παρέμβαση Βασιλικού για τον Δημήτρη Κουφοντίνα
Στο “Σωτηρία” με κορονοϊό ο Μιχάλης Καλογήρου
Exit mobile version