Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 Ανούς: Η συγκινητική ιστορία με τον πατέρα της που έχασε στον πόλεμο
LIFESTYLE

MasterChef 5 Ανούς: Η συγκινητική ιστορία με τον πατέρα της που έχασε στον πόλεμο

MasterChef 5 Ανούς: Δυνατές στιγμές προσφέρει και φέτος το MasterChef 5

Δυνατές στιγμές προσφέρει και φέτος το MasterChef 5, το επιτυχημένο ριάλιτι μαγειρικής που μετρά ήδη τέσσερις επιτυχημένες σεζόν. Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέστρεψαν γεμάτοι διάθεση να γνωρίσουν τους νέους παίκτες, τις συνταγές τους και τις ιστορίες τους. Σε ένα από τα επεισόδιο, μια ιδιαίτερη ιστορία εξιστόρησε μία από τις διαγωνιζόμενες στο MasterChef 5, που προσπάθησε με το πιάτο της να αποσπάσει τρία «ναι» και να πάρει το εισιτήριο για το σπίτι του διαγωνισμού.

Η Ανούς στάθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή και κλήθηκε αρχικά να απαντήσει στην ερώτηση του Πάνου Ιωαννίδη, αν έχει κάποιους ανθρώπους που θα ήθελε να κάνει περήφανους. «Εννοείται ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλω να κάνω περήφανους. Μία και μοναδική είναι η μαμά μου και ακολουθεί ο αδερφός μου», είπε.

Όταν όμως ο κριτής του «MasterChef 5» τη ρώτησε για τον πατέρα της, η Ανούς σκοτείνιασε. «Τον έχασα σε έναν πόλεμο. Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ καλός άνθρωπος, δίκαιος άνθρωπος, μας αγαπούσε πάρα πολύ, αλλά η αγάπη του για εμάς δεν τον σταμάτησε να μην πάει σε έναν πόλεμο» είπε, περιγράφοντας πως ο πατέρας της, Ρώσος στην ιθαγένεια, έλαβε μέρος στον πόλεμο της χώρας στην Τσετσενία. «Αλλά αυτό το πνεύμα του μας στέρησε εμάς τον σύζυγο, τον πατέρα, τον άνδρα του σπιτιού», συμπλήρωσε η επίδοξη σεφ.

MasterChef 5 Ανούς

MasterChef 5 Ανούς: Πώς έμαθε την αλήθεια

Η Ανούς περιγράφει πως καθώς ήταν πολύ μικρή στην ηλικία άργησε να μάθει την αλήθεια για τον πατέρα της. «Δεν μου είπαν εξ αρχής την αλήθεια ότι ο μπαμπάς πέθανε, γιατί ήμουν πολύ μικρή και προσπαθούσαν να με προστατεύσουν», είπε η διαγωνιζόμενη του «MasterChef 5».  «Με τα χρόνια έμαθα ότι εφόσον γυρνούσαν από την Τσετσενία προς τη Ρωσία, τους τράκαραν με το αυτοκίνητο και τους πυροβόλησαν. Φυσικά και είναι δολοφονία, φυσικά και είναι σκληρό», συμπλήρωσε.

«Ο μπαμπάς μου θεωρείται εθνικός ήρωας, για εμένα όμως είναι η μαμά μου ήρωας», λέει η Ανούς, η οποία αναγνωρίζει πως μικρή δεν ήταν όσο ευγενική και μεγαλόκαρδη θα έπρεπε απέναντί της. «Δεν αναγνώριζα πάντα τον τεράστιο αγώνα της και όσο μεγαλώνω το αναγνωρίζω και θυμώνω λίγο με τον εαυτό μου», λέει. Για την ιστορία, το πιάτο της Ανούς δέχτηκε θετικές κριτικές από τους σεφ του «MasterChef 5» και με δύο «ναι» περνά στην επόμενη φάση, διεκδικώντας μια θέση στο σπίτι του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις