Καίτη Κωνσταντίνου – Αρναούτογλου: Τα «Εγκλήματα», η μπιρίμπα και η ομοιότητα με τον Οικονομόπουλο

LIFESTYLE

Καίτη Κωνσταντίνου – Αρναούτογλου: Τα «Εγκλήματα», η μπιρίμπα και η ομοιότητα με τον Οικονομόπουλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Καίτη Κωνσταντίνου - Αρναούτογλου: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στην εκπομπή του The 2night show τους νέους του καλεσμένους

05.02.2021 | 14:00

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στην εκπομπή του ”The 2night show” τους νέους του καλεσμένους. Μεταξύ αυτών ήταν και η γνωστή ηθοποιός, Καίτη Κωνσταντίνου η οποία δίνει πολύ σπάνια συνεντεύξεις και όποτε μιλάει πάντοτε έχει κάτι να πει. Αυτή τη φορά η ”Σωσώ”, όπως την αγάπησε το κοινό, μίλησε για τα ‘’όχι’’ που είπε στην μεγάλη καριέρα της, για τη συνεργασία με τον Σταύρο Κόκλα, τα ‘’Εγκλήματα’’ και την ομοιότητα με τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο.

Η Καίτη Κωνσταντίνου είπε χαρακτηριστικά για την απουσία της από τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις ότι προσπαθεί περισσότερο να μιλάει μέσα από τις δουλειές της. «Αν δεν κάνω μια δουλειά και δεν υπάρχω κάπου τηλεοπτικά το θεωρώ πλεονασμό να βγω». Αποκάλυψε επίσης ότι έχει πει ”όχι” σε δουλειές αν και είχε ανάγκη τα χρήματα ενώ έχει πει και ‘’ναι’’ σε προτάσεις που τελικά δεν ήταν αρκετά πετυχημένες. Έπειτα μίλησε για την αποδοχή και την αγάπη που της έχει δείξει ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια ενώ είπε πως παρά τη μεγάλη πλέον εμπειρία το τρακ που την διακατέχει μόλις ανέβει στη σκηνή συνεχίζει να υπάρχει ακόμα και τώρα.

Καίτη Κωνσταντίνου: Η μπιρίμπα στον ελεύθερο χρόνο

Στον ελεύθερο χρόνο της απολαμβάνει να βρίσκεται με φιλική παρέα για να παίξει μπιρίμπα. Η τέταρτη του καρέ εισέβαλε αναπάντεχα στο The 2night Show και έκανε ιδιαίτερες αποκαλύψεις για την ηθοποιό και τα νεύρα της… στην τσόχα. Η Ζέτα Μακρυπούλια «έδωσε στεγνά» την καλή της φίλη κι έτσι μάθαμε πόσο πολύ αρπάζεται όταν χάνει στα χαρτιά. «Είναι φωνακλού, στα νεύρα της πετάει τσόχες. Έχουμε ζήσει επικούς καβγάδες», είπε γελώντας.

Στη συνέχεια αλλάζοντας το κλίμα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε την Καίτη Κωνσταντίνου την άποψή της για τις εξελίξεις με τις καταγγελίες στο θέατρο. Έχει η ίδια ζήσει παρόμοιες εμπειρίες; «Για να το λένε θα υπάρχει. Εγώ δεν έχω ιδίαν εμπειρία όσον αφορά το bullying», ήταν η απάντησή της.

Καίτη Κωνσταντίνου: Η συνεργασία με τον Κόκλα

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην «Τούρτα της μαμάς» που συμμετέχει, μία συνεργασία για την οποία είναι ιδιαίτερα χαρούμενη. Όχι μόνο πρόκειται για μία πολύ προσεγμένη δουλειά αλλά περνάει πολύ καλά και με τους υπόλοιπους συντελεστές πίσω από τις κάμερες.

Καίτη Κωνσταντίνου: Η ομοιότητα με τον Νίκο Οικονομόπουλο

”Είχαν δει μια αφίσα του Νίκου Οικονομόπουλου και νόμιζαν ότι είμαι εγώ! Ευτυχώς έβαψε μαύρα τα μαλλιά του”! είπε γελώντας η ηθοποιός.

Exit mobile version