Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα – Θανάσης Πάτρας: Θα τον δούμε τελικά στο ριάλιτι
LIFESTYLE

Φάρμα – Θανάσης Πάτρας: Θα τον δούμε τελικά στο ριάλιτι

Φάρμα - Θανάσης Πάτρας: Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη «Φάρμα»

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη «Φάρμα», με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Το τηλεοπτικό project που παρουσίασε για πρώτη φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και στη συνέχεια ο Ηλίας Bαλάσης επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Στην εκπομπή ”Πρωινό” έγιναν γνωστά τα πρώτα ονόματα που ”κλείδωσαν”. Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, οι τρεις ηθοποιοί που θα φορέσουν γαλότσες θα είναι οι Στράτος Τζώρτζογλου, Θανάσης Βισκαδουράκης και Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Επίσης, στο ριάλιτι εγκλεισμού θα δούμε τον γνωστό παρουσιαστή Θανάση Πάτρα, την πρώην Survivor Ειρήνη Κολιδά και η πρώην παίκτρια του GNTM και αγρότισσα, Μαρία Μιχαλοπούλου. Υπενθυμίζεται, ότι ανάμεσα στα άτομα που έχουν δεχτεί πρόταση να συμμετάσχουν είναι η Δέσποινα Μοιραράκη, η Μαρία Ιωαννίδου και ο Κώστας Γκρέκας.

Φάρμα – Θανάσης Πάτρας: «Όταν με πήραν νόμιζα ότι με ήθελαν για την παρουσίαση, αλλά όχι»

Ο Θανάσης Πάτρας είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega και αναφέρθηκε στις συζητήσεις που είχε κάνει με την παραγωγή της «Φάρμας» ενώ τόνσιε πως δε θα πήγαινε ποτέ στο «Survivor».

«Τη δεύτερη καραντίνα την περνάω πιο εύκολα από την πρώτη. Η πρώτη ήταν σοκαριστκή. Δεν πειράζει που δεν έχω δική μου εκπομπή, μου έχουν γίνει γενικά προτάσεις. Όταν με πήραν για τη Φάρμα, σκέφτηκα ότι με ήθελαν για την παρουσίαση. Έκανα ένα ραντεβού για να μπω ως παίκτης, μίλησα, έχει ενδιαφέρον, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Δεν θα πήγαινα στο Survivor, έχει πολλές δυσκολίες», ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.

«Η φετινή τηλεοπτική χρονιά έχει και ωραία πράγματα, αλλά και πράγματα που δεν είναι ωραία. Απευθύνεται σε όλα τα γούστα. Στην ψυχαγωγία έχει μοιραστεί πολύ η πίτα, αλλά χαίρομαι γιατί μετά από χρόνια γίνονται πράγματα», τόνισε επίσης ο Θανάσης Πάτρας.

Θανάσης Πάτρας: Εξομολογήθηκε ότι δεν προλάβαινε να βλέπει την κόρη του μέχρι τα 5 της χρόνια

Στον ελάχιστο χρόνο που είχε κατά το παρελθόν λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και δεν του επέτρεπαν να βλέπει την οικογένεια του όσο θα ήθελε αναφέρθηκε ο Θανάσης Πάτρας στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» του Alpha. Ο παρουσιαστής τόνισε επίσης πως δεν ξέρει αν του λείπει η τηλεόραση και εξήγησε το γιατί. «Δεν ξέρω αν μου λείπει η τηλεόραση. Από τη μία είναι η δουλειά σου, βιοπορίζεσαι, σου αρέσει» ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.

Στην συνέχεια ο Θανάσης Πάτρας πρόσθεσε: «Βγαίνοντας από αυτή την έντονη καθημερινότητα ασχολήθηκα περισσότερο με την οικογένειά μου, ασχολήθηκα περισσότερο με την κόρη μου, είχα περισσότερο χρόνο να τη δω. Και γενικώς θεωρώ ότι όλη αυτή η ιστορία, όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ασχολείσαι περισσότερο με τον εαυτό σου, σου κάνει περισσότερο καλό γιατί ηρεμείς και επαναπροσδιορίζεσαι κι εσύ. Εγώ την κόρη μου μέχρι να γίνει πέντε ετών δεν είχα προλάβει να τη δω. Τώρα τα τελευταία δύο χρόνια έχω περισσότερο χρόνο για να μπορέσω να ασχοληθώ μαζί της, να μιλήσω μαζί της. Να αισθανθώ και εγώ ως γονιός ακόμα καλύτερα».

Θανάσης Πάτρας: Η σχέση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Σε μία αναπάντεχη δήλωση προχώρησε ο Θανάσης Πάτρας στο παρελθόν, καθώς ανέφερε πως δεν τον εκτιμά καθόλου σε προσωπικό επίπεδο τον παλιό του συνεργάτη Γρηγόρη Αρναούτογλου. Σε μια σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Θανάσης Πάτρας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη το Happy Day.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε στο τι θα τον ενδιέφερε να κάνει τηλεοπτικά, τις χρυσές εποχές με τη Σοφία Αλιμπέρτη και εξήγησε ότι δεν έβγαλε χρήματα από τις δουλειές του. Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την εποχή που έφυγε από τον ALPHA η Σοφία Αλιμπέρτη και εκείνος ανέλαβε εξ ολοκλήρου την εκπομπή και τα πήγε πολύ καλά. Ωστόσο, όπως είπε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος του «έκλεψε» την εκπομπή και ο ίδιος το έμαθε από τα περιοδικά.

Ακόμα, δεν δίστασε να μιλήσει για την συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε ότι δεν έχει καμία επαφή μαζί του. «Δεν έχω καμία σχέση μαζί του. Μου είναι αδιάφορος, δεν με πονάει καθόλου. Να τον ρωτήσεις, αν τον συναντήσεις γιατί δεν μιλάμε. Επαγγελματικά τον εκτιμώ, σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω την ίδια γνώμη» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις