Πατέρας 16χρονης κορονοϊός: Στο νοσοκομείο με Covid μετά τον θάνατο της κόρης του

ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας 16χρονης κορονοϊός: Στο νοσοκομείο με Covid μετά τον θάνατο της κόρης του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πατέρας 16χρονης κορονοϊός: Στο νοσοκομείο Λιβαδειάς ο πατέρας της 16χρονης που «έφυγε» από κορωνοϊό

05.02.2021 | 17:54

Με ήπια συμπτώματα νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Πέμπτης στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς και στην κλινική covid και ο πατέρας της άτυχης 16χρονης Μαργαρίτας που κατέληξε στο νοσοκομείο Θήβας από κορονοϊό. Ψυχολογικοί λόγοι για τα όσα διαδραματίστηκαν με το ανήλικο παιδί του, οδήγησαν τον 54χρονο άνδρα στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς, σύμφωνα με τον χειρουργό Κώστα Πλιακοστάμο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη, ο πατέρας της κοπέλας εμφανίστηκε απαρηγόρητος και συντετριμμένος και δήλωσε σύμφωνα με τον ΑΝΤ1: “θα μου φέρει κανένας το κορίτσι μου πίσω; Ποιος θα μου το φέρει το κορίτσι μου πίσω, για πες μου. Να τα αποτελέσματα. Ο κορονοϊός τι έφερε”.

Σοβαρή η κατάσταση υγείας της μητέρας

Σε βαριά κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένη στον Ευαγγελισμό η μητέρα της άτυχης οικογένειας που δοκιμάζεται ενώ σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και αρνητικός στον ιό είναι 20χρονος γιος της. Ο αδελφός της 16χρονης, που ήταν και αρνητής της μάσκας, σύμφωνα με τον ίδιο, είπε σε συνέντευξή του: “προσέχετε τον εαυτό σας, να είστε ασφαλείς. Προσέχετε και κάντε ότι λένε οι ειδικοί γιατροί. Μην ψάχνετε ιστορίες”. Ο αδελφός της άτυχης Μαργαρίτας είχε πει, πως “βρίσκουν στη μάνα μου 78 οξυγόνο, την στέλνουν στον “Ευαγγελισμό” και στην αδελφή μου δεν της βρήκαν χαμηλό οξυγόνο. Την εξέτασε ένας παιδίατρος, είπε ότι η αδελφή μου είχε φαρυγγίτιδα και της χορήγησε φάρμακα”.

Δείτε ακόμη
1195 νέα κρούσματα στη χώρα, 19 οι θάνατοι
“Αρκετά!” – Η οργισμένη ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου
Πάτρα: Βελτίωση παρουσιάζει ο 9χρονος – 10χρονος στο νοσοκομείο Ρίου
Συνάντηση Μητσοτάκη με επαγγελματίες της εστίασης – 4 νέα μέτρα
Exit mobile version