MasterChef 5 Γιώργος: Η συνεργασία με τον Έκτορα Μποτρίνι

ΕΛΛΑΔΑ

MasterChef 5 Γιώργος: Η συνεργασία με τον Έκτορα Μποτρίνι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

MasterChef 5 Γιώργος: Ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν έντονα στις οντισιόν ήταν αυτό του κυρίου Γιώργου

05.02.2021 | 18:58

Το MasterChef επέστρεψε, ενώ πολύ σύντομα θα δούμε τους υποψήφιους παίκτες, οι οποίοι κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού, μπαίνοντας στο σπίτι του ριάλιτι. Ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν έντονα στις οντισιόν ήταν αυτό του κυρίου Γιώργου.

«Η καλύτερή μου εμπειρία ήταν η συνεργασία μου με τον Έκτορα Μποτρίνι. Έκτορας είχε το εστιατόριο στο ξενοδοχείου όπου ήμουν εγώ διευθυντής εκείνη τη χρονιά, το 2013. Καταφέραμε να πάρουμε έναν σκούφο. Η συνεργασία μου με τον Έκτορα με έκανε να θέλω να έρθω στο MasterChef και να προσπαθήσω για να μπω στο σπίτι», ανέφερε αρχικά. Ο υποψήφιος MasterChef παρουσίασε το πιάτο τους μπροστά στους κριτές, χωρίς ωστόσο να είναι το επιθυμητό για εκείνους αποτέλεσμα. Μετά την εμπειρία του στο ριάλιτι μαγειρικής, ο κύριος Γιώργος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Star, Φωλιά των Κου Κου.

MasterChef 5: Ο παίκτης που θύμισε στον Κουτσόπουλο τον Βαρθαλίτη

«Καλώς τον φίλο μου!», είπε ο Παναγιώτης στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τη στιγμή που πλησίασε στον πάγκο του. «Είμαστε φίλοι;» απόρησε ο σεφ και κριτής, με τον διαγωνιζόμενο να του λέει ότι τον ακολουθεί στο Instagram. Στη συνέχεια του απολαυστικού διαλόγου τους, ο σεφ του είπε ότι του θυμίζει τον Σταύρο Βαρθαλίτη, τον νικητή του MasterChef 4, στη συμπεριφορά, λέγοντας του ότι έχει «βαρθαλίτικο αέρα».

Τότε ο διαγωνιζόμενος του εξομολογήθηκε ότι τον γνωρίζει, αφού έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. «Ποιος διορθώνει ποιον;», ρώτησε ο «Θείος Λεό», με τον Παναγιώτη να λέει ότι: «Σε μερικά πράγματα εγώ, σε μερικά ο Σταύρος. Συνεργαζόμασταν άριστα». Ποια ήταν η άποψη τον κριτών για το γιουβαρλάκι που έφτιαξε; Απόλυτα ικανοποιημένος ο Κουτσόπουλος του είπε το μεγάλο «ναι», με τον Πάνο Ιωαννίδη να του δίνει το δεύτερο, παρότι δεν του άρεσε η υφή στο γιουβαρλάκι. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν αυτός που του είπε το τρίτο «ναι», δίνοντάς του τη λευκή ποδιά για να περάσει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef.

Άφωνος ο Κοντιζάς στο MasterChef – «Είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει!»

Ένας από τους παίκτες που είδαμε να δοκιμάζουν την τύχη τους στο MasterChef 5 ήταν και ο Ιωάννης, ο οποίος, όπως είπε, ήταν αρκετά ευχαριστημένος με την προσπάθειά του και το πιάτο που θα παρουσίαζε ενώπιον των κριτών του διαγωνισμού. Οι τρεις κριτές είδαν από κοντά και δοκίμασαν το πιάτο του και έμειναν… άφωνοι!

«Αν μπορούσα να σου δώσω τρία ‘’ναι’’, θα το έκανα! Μπράβο σου, συγχαρητήρια! Εξαιρετικό πιάτο» του είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μετά το «ναι» του, του είπε ότι η παρουσία του αναβαθμίζει τον ίδιο τον διαγωνισμό. Τέλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς φανερά ενθουσιασμένος, τού είπε ότι είναι κρίμα που φέτος δεν υπάρχουν ομάδες γιατί αν υπήρχαν, θα έκανε τα πάντα για να τον έχει στη δική του! Ο Ιωάννης πέρασε απευθείας στο σπίτι του MasterChef με τρία τρανταχτά «ναι»!

Exit mobile version