Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler Μελέτης: Ανακοινώνει στην Ζορζέτ ότι δεν θέλει να είναι μαζί
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler Μελέτης: Ανακοινώνει στην Ζορζέτ ότι δεν θέλει να είναι μαζί

Άγριες Μέλισσες spoiler Μελέτης: Η Ζορζέτ δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο της απομάκρυνσης του Μελέτη

Δεν είναι μόνο οι κύριες ιστορίες στις Άγριες Μέλισσες που συγκεντρώνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές, αλλά είναι κάποιες ερωτικές οι οποίες σε κάποιες περιπτώσεις είναι απαγορευμένες. Πολύ σύντομα στις Άγριες Μέλισσες θα δούμε το άδοξο τέλος ενός ειδυλλίου, όπως αποκάλυψε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας. Ο Μελέτης ανακοινώνει στη Ζορζέτ ότι δεν θέλει να είναι μαζί και να προχωρήσουν. Η Ζορζέτ δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο της απομάκρυνσης του Μελέτη και προσπαθεί να ψάξει το θέμα. Σε πρώτη φάση, απαντήσεις δεν θα πάρει.

Θα πάρουμε απάντηση, όμως, σε δεύτερη φάση στις Άγριες Μέλισσες, όταν αποκαλυφθεί ότι η Πηνελόπη και ο Μελέτης πέρασαν μαζί μια νύχτα πάθους που προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από όλους, να μην φανερωθεί σε κανέναν. Επίσης, προσπαθούν να μην το επαναλάβουν. Θα τα καταφέρουν; Θα μείνουν για πάντα χωριστά ή θα δούμε κρυφή επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού;

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Βόσκαρη

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις και οι ανατροπές που παρακολουθούν μέρα με τη μέρα οι τηλεθεατές στις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, καθώς συνεχώς βγαίνουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά, ενώ αρκετοί από τους ήρωες καλούνται να αντιμετωπίσουν νέα δεδομένα στις ζωές τους. Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του Μάνου Βόσκαρη, που έχει προκαλέσει πολύ πόνο τόσο στη Λενιώ όσο και σε άλλες γυναίκες, έχει ήδη ξεκινήσει. Η Σταμίρη επιδίδεται σε έναν αγώνα προκειμένου ο βασανιστής της να πληρώσει για τα αποτρόπαια εγκλήματά του και όλα τα θύματά του να λυτρωθούν.

Η Ελένη με τη βοήθεια του Γραμματικού, θα πείσουν κι άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του Βόσκαρη. Ωστόσο, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Μάνος θα προχωρήσει σε φόνο. Συγκεκριμένα, θα σκοτώσει μία από τις γυναίκες που θα προχωρήσουν σε καταγγελία για τα εγκλήματά του.

Το τέλος του Μάνου Βόσκαρη, όμως, θα έρθει, αφού ο ίδιος θα μπει στη φυλακή κάποια στιγμή για όλα όσα έχει κάνει. Το τελευταίο χτύπημα θα του το δώσει το τελευταίο του θύμα, η Σοφούλα, η οποία μπλέχτηκε στα δίχτυα του, αλλά σύντομα θα μάθει τι άνθρωπος είναι ο σύζυγός της. Την πρώτη νύχτα του γάμου τους ο Βόσκαρης θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο στη Σοφούλα. Η ίδια θα φτάσει στο σημείο να τον καταγγείλει με τον ίδιο να καταλήγει στη φυλακή. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, ο Βόσκαρης δεν θα αντέξει την ήττα του και θα αυτοκτονήσει στη φυλακή.

Άγριες Μέλισσες Βόσκαρης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις