Ποια ζώδια λένε ψέματα: Τα τρία που λένε τα περισσότερα

PLUS

Ποια ζώδια λένε ψέματα: Τα τρία που λένε τα περισσότερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Ποια ζώδια λένε ψέματα: Αν και το ψέμα δεν είναι μια καλή συνήθεια, υπάρχουν μερικές περιπτώσεις που το έχουμε κάνει όλοι, τρία συγκεκριμένα ζώδια όμως είναι δεξιοτέχνες στον τομέα αυτό.

04.02.2021 | 15:24

Η φράση «Δεν έχω πει ποτέ στην ζωή μου ψέματα.» είναι ένα μεγάλο ψέμα για όλα τα ζώδια. Όλοι έχει τύχει να πούμε ακόμα και εν αγνοία μας. Είτε στους γονείς μας, είτε στους φίλους μας. Πολλές φορές για να προστατεύσουμε τα συναισθήματά τους. Υπήρχαν όμως και οι στιγμές που απλά θέλαμε να γίνει η ζωή λίγο πιο εύκολη. Δεν ακολουθούμε πάντα τον δρόμο τις αρετής, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Μολονότι κανείς δεν είναι άγιος σε αυτόν τον κόσμο, υπάρχουν κάποια ζώδια, που στον τομέα του ψέματος, ίσως είναι καλύτερα από άλλα. Φυσικά υπάρχουν και οι στιγμές, που τείνουν στο να το παρακάνουν κιόλας.

Η αλήθεια, λένε, ότι απελευθερώνει τον άνθρωπο, ενώ το ψέμα είναι μια συνήθεια που μάλλον πρέπει να κοπεί. Κανείς, όμως, στον κόσμο όλο δεν περιμένει από τον άλλον να είναι ειλικρινής για τα πάντα. Πολλές φορές λέμε ψέματα για να κρατήσουμε μυστικά κάποια προσωπικά μας στοιχεία ή κάποιες όχι και τόσο καλές σκέψεις μας. Όλοι το κατανοούν και το αποδέχονται. Υπάρχουν, όμως, αυτά τα τρία ζώδια, που το αντιλαμβάνονται περισσότερο απ’ όλα τα υπόλοιπα. Αυτά, λοιπόν, έχουν ταλέντο στο ψέμα και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν είτε για το καλύτερο, είτε για το χειρότερο. Ειλικρινά είναι ανάλογα την περίπτωση του κάθε ανθρώπου.

Ποια ζώδια λένε ψέματα: Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ηθοποιός, όσον αφορά το ψέμα. Έχει την ικανότητα σε κάθε περίσταση να μεταμορφώνεται σε έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα. Μπορεί με περίσσια άνεση και θράσος να παρουσιάσει σε κάποιον ένα ψεύτικο γεγονός και να το κάνει να φανεί 100% αληθινό. Όποτε θέλει μπορεί να παραπλανήσει το μυαλό μας και να μας κάνει να πιστέψουμε αυτό που θέλει εκείνος. Έχει το κόσμο στα πόδια του εν ολίγοις. Αν θέλει μπορεί να πάρει με το μέρος του ακόμα και εχθρούς του κατασκευάζοντας επιτόπου ένα τρανό ψέμα. Ο “χειρότερος” τύπος Διδύμου είναι αυτός που αλλάζει συμπεριφορά, όπως αλλάζει ρούχα.

Ποια ζώδια λένε ψέματα: Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι μέγας παρατηρητής. Κρατάει αρχείο για τα πάντα και τα ψάχνει με την πρόθεση να εκμεταλλευτεί και να χειραγωγήσει. Αν κάνει κάτι εκτός των ορίων της ηθικής, τότες θα έχει ήδη σχεδιάσει το ψέμα που θα τον βγάλει από το μάτι του κυκλώνα. Θα είναι ένα τόσο καλά κατασκευασμένο ψέμα, με ένα εξίσου καλά κατασκευασμένο υπόβαθρο, που κι ο ίδιος δεν θα έχει πρόβλημα να το υιοθετήσει και ν επιμένει σ’ αυτό. Ακόμη κι αν τον πιάσουν να λέει ψέματα είναι ικανός μην παραδεχτεί την αλήθεια, μέχρι να πείσει ακόμα και τον πιο δύσπιστο άνθρωπο, ότι είναι ειλικρινής.

Ποια ζώδια λένε ψέματα: Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ο προστάτης της κοινότητας και ο θεραπευτής της συλλογικότητας. Παρόλα αυτά, η ικανότητά του να διαβάσει αμέσως έναν άγνωστο και να τον αξιολογήσει με ακρίβεια, τον καθιστά εξαιρετικά αποτελεσματικό στο ψέμα. Λέει το ένα έξυπνο ψέμα μετά από το άλλο, για να διατηρήσει τον έλεγχο των ανθρώπων γύρω του. Πολύ εύκολα επιβάλει την παρουσία του σε οποιαδήποτε περίπτωση. Τα ψέματά του στοχεύουν στους τομείς που κάποιος είναι ευάλωτος και αναπληρώνουν την ανάγκη του για άνεση και ασφάλεια. Φυσικά, πείθοντάς τον να εμπιστευτείς κάθετου λέξη. Το «εγώ» του είναι βαθύ και μεγαλοπρεπές, αν και οι περισσότεροι δεν θα το μάθουν ποτέ, αφού είναι πολύ απασχολημένοι με το να γοητεύονται από τα ψέματά του.

Δείτε ακόμη:

Αυτός είναι ο τρόπος να ξεφορτωθούμε τους λεκέδες από “make up”
Τέλειο κέικ, χωρίς μίξερ με μέλι και ταχίνι
Αυτά είναι τα εξυπνότερα ζώα του πλανήτη
Exit mobile version